Connect with us

AUDIENȚE TV

Emisiunea „Te vreau langa mine” de la Kanal D, lider de audienta pe toate segmentele de public!

Published

on

Emisiunea “Te vreau langa mine”, prezentata de Gabriela Cristea la Kanal D cucereste zilnic tot mai multi fani,  . Show-ul a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor, cucerind peste un sfert din piata de tv.

Luni, 19 ianuarie, in intervalul 13:30 – 16:00, show-ul prezentat de Gabriela Cristea a inregistrat 7,3% rating si 25,6% cota de piata, pe targetul National, 4,4% rating si 21,6% cota de piata, pe targetul Comercial, si 5,7% rating si 21,1% cota de piata, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media. 1.358.000 de romani urmareau ieri Kanal D, minutul de aur, inregistrat la 15:40, aproape 2 milioane (1.722.000) de telespectatori urmareau show-ul “Te vreau langa mine”.

Audiente TV 19 ianuarie - Te vreau langa mine Kanal D


 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Foto Credit: Kanal D

CITESTE SI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending