Emisiunea „Te vreau lângă mine” se transformă! Reality show-ul live va avea o casă unde concurenţii vor locui! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Emisiunea „Te vreau lângă mine” se transformă! Reality show-ul live va avea o casă unde concurenţii vor locui!

Published

on

Incepand din 1 februarie, trei cupluri de la „Te vreau langa mine” vor locui intr-o casa din nordul Bucurestiului, echipata complet, locul unde vor afla daca ceea ce s-a infiripat intre ei in platoul emisiunii este dragoste adevarata sau nu!

 

Cele mai hotarate perechi formate la paravanul „Te vreau langa mine” au sansa de a-si testa adevaratele sentimente, timp de o luna, in casa „Te vreau langa mine”, perioada in care sa decida daca relatia lor duce spre casatorie sau, dimpotriva, spre despartire. Protagonistii vor avea libertate deplina de a parasi locuinta oricand in acest interval de timp, daca nu mai vor sa continue relatia, dar acest pas ii va costa eliminarea din casa.

 

Odata cu existenta acestei case cred ca vom avea si mai multa sare si piper in emisiune. Primele saptamani de viata in cuplu, realmente de locuit sub acelasi acoperis, conteaza enorm. Ne asteptam ca participantii la emisiunea noastra sa isi gaseasca adevarata dragoste la <Te vreau langa mine> si sa aiba puterea de a lua decizia cea mai buna. Ne dorim ca sederea in casa <Te vreau langa mine> sa se incheie cu nunta pentru cat mai multi dintre participanti”, a declarat Gabriela Cristea.

 

Emisiunea Te vreau langa mine a fost votata de public drept “Cel mai bun reality show TV” la editia din 2016 a Premiilor RADAR DE MEDIA 2016.

Video Credit: vreaufilmare.ro

 

Mai multe detalii pe urmatoarea pagina:

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending