Connect with us

Life Style

Emisiunea ţeapă ''100% Adevărat" de la OTV continuă!

Published

on

Reclame

Chiar daca in presa s-a scris despre teapa de la OTV, emisiunea 100% Adevarat prezentata de Pepe si Ramona Badescu continua si maine seara ! Vom vedea ce miniciunele vor mai scoate reprezentantii emisiunii pentru a acoperii prejudiciile!

Sa ne aducem aminte…

Potrivit reprezentantilor dezvoltatorului imobiliar Domus Stil, firma care se ocupa de productia emisiunii de la OTV si de premiile saptamanale nu a achitat valoarea apartamentelor acordate ca premii la emisiune (circa 2 milioane de euro).

Ionut Negoita a declarat in cursul zilei de joi ca emisiunea „100% adevarat” este de fapt „100% teapa” deoarece „apartamentele care au fost achizitionate de la noi nu au fost achitate”.

Potrivit intelegerii dintre cele doua parti, dezvoltatorul trebuia sa livreze 80 de apartamente. Dupa 33, lucrurile s-au oprit si doar 16 dintre ele au fost achitate.

Potrivit Observatorului Antenei 1, daca in termen de o saptamana firma care se ocupa de productia emisiunii de la OTV nu va achita toate apartamentele, dezvoltatorul Domus Stil va reintra in posesia acestora, ceea ce inseamna evacuarea locatarilor.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending