Connect with us

Spectacole

Emisiunea TVR „Destine ca-n filme” a fost transpusă într-un nou volum de colecţie

Published

on

            La exact cinci ani de la apariţia primului volum DESTINE CA-N FILME”, Iuliana Marciuc şi Oana Georgescu au lansat o nouă ediţie a cărţii cu acelaşi nume. Evenimentul a fost găzduit de Televiziunea Română, producătorul emisiunii care a inspirat apariţia celor două volume.

 

În cadrul evenimentului, organizat miercuri, 30 septembrie, de la ora 17.00, în Grădina TVR, alături de autoarele Iuliana Marciuc şi Oana Georgescu, au fost prezenți Doina Gradea, Preşedinte-Director General TVR, Carla Tompea, Director Programe şi Director TVR 2, echipa emisiunii „Destine ca-n filme”, reprezentanți ai editurii, dar şi majoritatea protagoniştilor cărţii şi ai emisiunii, vedete şi oameni obişnuiţi cu poveşti de viaţă deosebite: Irina Alionte, Marcello Bataglia, Adina Sima, Ioan Carmazan, Adelina Toncean, Crina Linţă, Chris Simion, Nicolai Tand, dr. Teodor Vasile, dr. Marek Vâlcu, Constantin Florescu, Silviu Radu, dr. Radu Zamfir şi Ştefan Simion.

„Am aceleași sentimente pe care le-am avut când am scris prefața la această carte. De bucurie de a fi colegă cu Iuliana, una dintre cele două autoare, și de mândrie de a fi managerul canalului unde se difuzează și performează emisiunea care face obiectul cărții. Este, de asemenea, o celebrare a prieteniei noastre și, chiar mai presus de asta, un semn de apreciere și recunoaștere a jurnalismului educat aici, în televiziunea publică”, a declarat Carla Tompea.

Credit foto: Ioana Chiriţă

Ani de zile, poveştile unor oameni obişnuiţi în împrejurări neobişnuite, adevăraţi eroi care au trăit, cu voie sau fără voie, experienţe incredibile, desprinse parcă din scenariile unor producţii cinematografice, au fost urmărite cu interes de telespectatorii TVR prin intermediul emisiunii „Destine ca-n filme”. Cele două autoare, Oana Georgescu, jurnalist şi Iuliana Marciuc, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii de succes de la TVR 2, au transpus, astfel, în poveşti, cele aproape 30 de subiecte fascinante selectate din seria de emisiuni de succes din perioada 2015 – 2019, cu actualizări şi noi informaţii.

Emisiunea „Destine ca-n filme” este difuzată în prime time, pe TVR 2.

Iuliana Marciuc, despre noua apariţie editorială: „Ideea unui nou volum a venit firesc, pentru că emisiunea „Destine ca-n filme”, un proiect superb, început în urmă cu şapte ani, continuă să transmită poveşti de viaţă, care mai de care mai interesante şi captivante, cu eroi adevăraţi, oricând modele pentru mine şi pentru voi. Am învăţat enorm de la toţi cei pe care, de-a lungul acestor ani, i-am intervievat. Pe o parte dintre ei îi veţi reîntâlni în paginile acestei cărţi. Şi dacă la momentul transmisiei pe TVR 2 aţi ratat povestea, acum iată aveţi ocazia să o retrăiţi. Vă doresc lectură plăcută şi vă mulţumesc pentru dragostea cu care mă primiţi, de 30 de ani, în casele dumneavoastră!”.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending