Connect with us

ALL MEDIA

Emisiunea Vorbeste Corect! – revine in grila de toamna, TVR 1

Avatar

Published

on

Şi toamna se numără… greşelile de limbă română. Din octombrie, emisiunea Vorbeşte corect! revine la TVR 1 cu un nou sezon. Vorbeşte corect ! se difuzează la TVR 1,TVR HD, TVRi şi TVR Moldova. Ediţiile înregistrate se vor regăsi, ca şi până acum, pe TVR+, informeaza site-ul televiziunii.

vorbeste-corect-tvr-1-1

 

„Mulţumim tuturor celor care ne-au trimis în timpul acestei veri mesaje care, inevitabil, semnalau şi greşeli de limbă română. Într-adevăr, limba română nu intră niciodată în vacanţă. Mica noastră echipă s-a străduit să le adune pe toate, aşa că avem material suficient pentru noul sezon”, ne-a spus Cristina Dănilă, unul dintre realizatorii emisiuniiVorbeşte corect!, emisiune ce revine cu ediţii în premieră din 17 octombrie.

Vorbeşte corect! se difuzează în fiecare zi, la 08.50, 08.55, 18.30, 23.55, la TVR 1 şi la 14.50, la TVR HD, dar va putea fi văzută, de asemenea, la TVRi şi TVR Moldova. Ediţiile înregistrate se vor regăsi, ca şi până acum, pe TVR+.

 

vorbeste-corect-tvr-1-3

 

Echipa emisiunii a pregătit teme cât mai interesante şi utile pentru noul sezon Vorbeşte corect! şi lansează o nouă campanie – Românul e născut poet!. Pornind de la cuvintele celebre ale lui Vasile Alecsandri*, de la a cărui naştere se împlinesc 195 de ani, pentru a ne onora poeţii şi pentru a promova poezia românească, echipa invită telespectatorii să se filmeze recitând patru versuri – ale unui poet român îndrăgit sau versuri proprii – şi să trimită filmul pe adresa iubesclimbaromana@tvr.ro.

 

Din echipa emisiunii Vorbeşte corect! fac parte: Ruxandra Gheorghe Negrea (prezentator), Radu Dănilă (regizor), Iulia Ioaniţoaia (jurnalist), Andreea Dinică (în calitate de consultant de specialitate), Cristina Dănilă şi Radu Dănilă (realizatori).

 

Foto Credit: TVR

 

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending