Connect with us

Emisiuni

Emisiunea „Zile cu stil” revine sâmbăta aceasta la TVR 2, cu un nou sezon

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Toamna se numără bobocii, dar şi zilele cu stil. Alina Ionescu revine la TVR 2 cu un nou sezon al emisiunii realizate din pasiunea sa pentru modă și lifestyle: „ZILE CU STIL”. Din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, la o nouă oră de difuzare, ora 18:00, Alina Ionescu a pregătit un format nou, în care va dezbate subiecte de lifestyle, fashion, diete celebre, sănătate, dar şi o rubrică dedicată online-ului şi un amuzant making of.

 

Astfel, telespectatorii vor afla cum să facă investițiile perfecte, adică să aleagă trend-urilor în vogă şi de calitate, indiferent dacă ele se referă la hoteluri, restaurante, designeri sau magazine. Din emisiune nu vor lipsi informaţiile despre vedete şi subiectele în exclusivitate.

 

Sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 18:00, în prima ediţie „Zile cu stil”, vom afla că moda a dat viaţa lui Pepe peste cap. Chiar dacă artistul nu are stilist şi spune că s-a îmbrăcat mereu cum s-a simţit bine, fetițele lui, Rosa și Maria, adoră moda şi sunt geloase fiecare pe ţinuta celeilalte. Aşa că, părinţii lor au găsit soluţia: le îmbracă la fel. Tot în ediţia de sâmbătă aflăm şi care este cel mai scump cadou pe care Pepe l-a pregătit pentru soţia sa, Raluca Pastramă, la 9 ani de la căsătorie.

 

Alina Ionescu s-a întâlnit şi cu farmacista Ioana Marinescu, fondatoarea companiei Plush BIO cosmetics, iar sâmbătă, în premieră şi în exclusivitate, la emisiunea „Zile cu stil”, farmacista va vorbi despre produsele care au declanşat atâtea discuţii pe internet.

 

            „Toată munca echipei noastre a avut un singur obiectiv: să aducă echilibru, frumuseţe, sănătate şi stil în vieţile telespectatorilor noştri. Am început filmările în forţă şi de trei săptămâni filmăm zilnic. Vrem să aducem „Zile cu stil” în vieţile telespectatorilor noştri şi vrem ca ei să nu uite că moda trece, însă stilul rămâne ! Am avut parte deja şi de peripeţii: am căzut la filmări, m-am răsturnat în timpul prezentărilor în piscină şi din acest sezon veţi vedea totul în rubrica de making of”, a spus Alina Ionescu.

 

 

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending