Emisiuni speciale si teledon la TVR pentru "Cuminţenia Pământului" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Emisiuni speciale si teledon la TVR pentru “Cuminţenia Pământului”

Televiziunea Publică se implică în campania de subscripţie naţională lansată de Guvern prin organizarea unui teledon şi a mai multor emisiuni speciale pentru a sprijini achiziţionarea sculpturii lui Constantin Brâncuşi, “Cuminţenia Pământului”, potrivit unui comunicat al TVR.

Published

on

Foto Credit: Artmark.ro

Televiziunea Publică se implică în campania de subscripţie naţională lansată de Guvern prin organizarea unui teledon şi a mai multor emisiuni speciale pentru a sprijini achiziţionarea sculpturii lui Constantin Brâncuşi, “Cuminţenia Pământului”, potrivit unui comunicat al TVR, infomeaza Mediafax

Televiziunea Română doreşte să sprijine activ demersul Guvernului României de strângere a fondurilor necesare achiziţionării operei de artă „Cuminţenia Pământului”, realizată de Constantin Brâncuşi.

În acest sens, televiziunea publică va organiza un teledon şi mai multe emisiuni speciale, la care vor fi invitaţi să participe toţi cei care doresc să contribuie la achiziţia creaţiei lui Brâncuşi şi păstrarea acesteia în patrimoniul naţional.

Demersul TVR vine în întâmpinarea apelului lansat de Guvernul României către televiziuni, în vederea sprijinirii strângerii fondurilor necesare achiziţiei sculpturii „Cuminţenia Pământului”. Executivul a hotărât în cadrul şedinţei de vineri, 27 mai, ca, la campania de colectare a fondurilor pentru achiziţia operei de artă să poată fi implicate şi entităţi de drept privat. În urma acestei decizii, Guvernul a lansat o invitaţie publică posturilor de televiziune de a organiza teledonuri pentru sprijinirea subscripţiei naţionale.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending