Connect with us

Emisiuni

Emisiuni speciale de Crăciun la TV Paprika

Published

on

Foto Credit: TV Paprika
Reclame

Cea mai savuroasă și mai aromată perioadă se apropie la TV Paprika, cu numeroase emisiuni speciale! În fiecare zi sunt difuzate emisiuni de Crăciun, de la ora 20:00, cu vedete precum Jamie Oliver, Mary Berry și Nigella Lawson care ne-au pregătit nenumărate surprize. 

În fiecare seară, la TV Paprika, avem parte de emisiuni speciale specifice sărbătorilor. De la ora 20:00, până la Crăciun, este difuzată emisiunea „Calendarul de Advent TV Paprika”, ce prezintă zilnic o surpriză dulce pentru spectatori, pentru că oricine se bucură de un cadou frumos împachetat. Gerti prepară bunătăți care pot fi oferite cadou pentru fiecare zi în așteptarea Crăciunului, iar Anita le împachetează creativ, garantând că pregătirile de Crăciun în acest an vor fi de neuitat. 

De la ora 20:15, nu ratați „Crăciunul la TV Paprika”, o emisiune care-ți arată pas cu pas cum să-i răsfeți pe cei dragi de sărbători cu cele mai gustoase bucate. În bucătăria TV Paprika, maeștrii bucătari pregătesc meniuri de sărbătoare care-ți stârnesc apetitul, îți stimulează imaginația și te încurajează și pe tine să le încerci.

De la 20:45, TV Paprika difuzează emisiuni speciale de aproximativ 70 de minute, care te pregătesc să intri în atmosfera şi magia Crăciunului.


Miercuri, 21 decembrie, de la ora 20:45, e timpul pentru o vizită în țara lui Moș Crăciun, cu emisiunea specială „Gordon, Gino şi Fred: Crăciunul în Laponia”. După ce Gino D’Acampo și-a condus prietenii prin deșert în cea mai recentă aventură din serial, Gordon Ramsay decide că de data aceasta vor sărbători Crăciunul cum se cuvine și vor vizita Laponia, patria lui Moș Crăciun. 

Apoi, joi, 23 decembrie, același trio – vedeta britanică Gordon Ramsay, carismaticul italian Gino D’Acampo și șeful de sală Fred Sirieix – concurează pentru a livra cel mai tare meniu de Crăciun. 

Vineri, 23 decembrie, de la ora 20:45, e timpul pentru „Campionatul Deserturilor 5: Crăciunul”, un episod special în care membrii juriului, Paul Hollywood și Mary Berry, petrec Crăciunul în acest curs de perfecționare special şi festiv. Mary și Paul arată telespectatorilor pas cu pas rețetele uimitoare pe care întreaga familie le poate prepara împreună în perioada sărbătorilor. 

Dar bucatele gustoase de sezon nu dispar din meniul TV Paprika după Crăciun! 

Marți, 27 decembrie, de la ora 22:00 debutează emisiunea „Jamie: Preparate simple”, cu două episoade speciale care te învață cum să gătești adevărate mese festive, folosind o singură tigaie pentru întregul proces – pentru ca timpul de făcut curățenie să fie mai redus și să poți avea mai mult timp alături de familie.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending