Connect with us

ALL MEDIA

Emisiuni speciale de Crăciun la TVR 2 (vezi programul complet)

Published

on

 

Ca în fiecare an, TVR 2 a pregătit un program special de sărbătoare, cu numeroase filme artistice, seriale şi documentare pentru toate vârstele şi gusturile, concerte, transmisiuni şi ediţii speciale care să aducă în casele tuturor o atmosferă încărcată de magia Crăciunului.

Transmisiuni şi ediţii speciale

Respectând tradiţia din fiecare an, în zilele de mare sărbătoare creştinească, de Crăciun şi de Paşte, TVR 2 programează o ediţii speciale cu transmisiuni directe de la Vatican. Aşadar, telespectatorii TVR 2 vor putea urmări vineri noaptea, în Ajunul sau Vigilia Crăciunului, Sfânta Liturghie a Nopţii Sfinte celebrate de Papa Benedict al XVI-lea. A doua zi, sâmbătă, 25 decembrie, în solemnitatea Naşterii Domnului, din loja centrală a Bazilicii Vaticane, Papa va pronunţa Mesajul de Crăciun şi va da binecuvântarea „Urbi et Orbi”, oraşului Roma şi lumii întregi. Ediţii speciale de Crăciun vor avea numeroase emisiuni de la TVR 2, menţionând, în acelaşi timp eforturile celebrului bucătar Jamie Oliver, care aduce, în premieră, un episod special dedicat reţetelor de Crăciun.
Spectacole

Joi, 23 decembrie, în exclusivitate la TVR 2 puteţi urmări spectacolul susţinut în acest an la Bucureşti de trupa ABBA Generation iar sâmbătă, 25 decembrie, TVR 2 aduce tot o exclusivitate : concertul Back to the 80’s susţinut în octombrie 2010 la Sala Palatului de formaţiile Saragosa Band şi Goombay Dance Band. Acestea se adaugă programelor speciale de colinde româneşti ce vor fi difuzate în prim azi de Crăciun.

Mai multe detalii despre programul de Crăciun la TVR 2, în cele ce urmează:

Joi, 23 dec. ora 23.00
ABBA Generation
TVR 2 a înregistrat şi va difuza, în exclusivitate, cele mai importante momente ale spectacolului oferit românilor de cei şapte membri ai trupei ABBA GENERATION, unicul grup tribut abilitat de suedezi să le distribuie producţiile originale. Reproducând fidel muzica legendarului grup ABBA, concertul omagial ABBA GENARATION susţinut la Sala Palatului în octombrie 2010 a readus publicului euforia anilor disco, interpretând cele mai mari hituri ale trupei ABBA.

Vineri, 24 dec. ora 8.10
Tonomatul DP2 – ediţie specială de Ajun de Crăciun
Eda, Diana, Alec, Mihnea Mihăiţă şi Andreeas se pregătesc de cea mai importantă sărbăoare a iernii. Împodobesc bradul, aşteaptă colindători şi discută despre obiceiurile din ajun de Crăciun. Oaspeţii acestei ediţii de sărbătoare vor fi Ozana Barabancea, Cristina Rus, Mihai Trăistariu, Ducu Bertzi şi Proconsul.

Vineri, 24 dec. ora 20.10
Moş Crăciun Junior (SANTA JUNIOR – SUA, 2002)
Regia Kevin Connor. Cu: Lauren Holly, Nick Stabile
Comedie. Chris Kringle Jr. se ocupă de afacerile familiei, dar moştenitorul la tronul celui care împarte daruri nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Cu ajutorul unei pleiade de personaje, Moş Crăciun Jr. va trebui să înveţe să aibă încredere în spiritul Crăciunului şi în ce înseamnă a dărui. Viitorul Crăciunului depinde de asta.

Vineri, 24 dec. ora 23.10
Via sacra – Ediţie specială cu Vigilia di Natale – Slujba de Crăciun în transmisiune directă de la Vatican

Vineri, 24 dec. ora 00.40 si sâmbătă, 25 dec. ora 23.10
Cele zece porunci (THE TEN COMMANDMENTS-SUA, 2006)
Regia Robert Dornhelm
Cu: Dougray Scott, Omar Sharif, Naveen Andrews
Dramă. Speriat de profeţia că un copil va deveni Prinţul Egiptului, faraonul îi ucide pe toţi nou-născuţii de parte masculină. Dar fiul unui sclav evreu, Moise, este salvat şi crescut în casa regală ca un prinţ adevărat. Aflând care este originea sa şi inspirat de un mesaj de la Dumnezeu, Moise începe lupta disperată e eliberării poporului său din robia Egiptului.

Sâmbătă, 25 dec. ora 9.35
Căluţul lui Winky (WINKY’S HORSE – Belgia, Olanda, 2005)
Regia Mischa Kamp Cu: Ebbie Tam, Aaron Wan
Dramă. Winky, o micuţă chinezoaică, se mută în Olanda cu familia ei, care şi-a deschis un restaurant la periferia Amsterdamului. Fiindu-i greu să se adapteze într-o lume prea nouă pentru ea, Winky îşi alege drept prieten un ponei din vecini, roşcat, blând, dar cam bătrâior. Numai că acesta se îmbolnăveşte şi moare, iar Winky, disperată, îi cere Moşului Nicolae, despre care a aflat că îndeplineşte dorinţele copiilor cuminţi, un căluţ al ei şi numai al ei…

Sâmbătă, 25 dec. ora 11.15
Atenţie, se cântă ! – ediţie specială de Crăciun, prezentată de Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc. Invitaţi: Nico, Oana Sârbu, Marcel Pavel, Miruna Oprea şi Corala IC Danielescu (momente filmate din concertul care a avut loc la Ploieşti).

Sâmbătă, 25 dec. ora 12.55
Via sacra – Ediţie specială cu Urbi et orbi – Mesajul şi binecuvântarea adresate „Cetăţii şi Lumii” de către Suveranului Pontif, Papa Benedict al XVI-lea. Transmisiune directă de la Vatican.

Sâmbătă, 25 dec. ora 15.10
Arthur şi Minimoys (ARTHUR ET LES MINIMOYS – Franţa, 2006)
Regia Luc Besson. Cu: Freddie Highmore, Mia Farrow
Fantezie. America, în timpul marii recesiuni. Arthur, un puştiu smpatic, locuieşte cu bunica lui la fermă. Părinţii sunt în oraş în căutarea unei slujbe, iar bunicul pare să fi dispărut. Bunica îi povesteşte lui Arthur despre tribul Minimoys şi despre comoara ascunsă de bunic în grădină. Pentru că sunt ameninţaţi cu evacuarea în 48 ore, Arthur încearcă să găsească şi comoara şi pe bunicul…

Sâmbătă, 25 dec. ora 18.00
Ultima prescură.
Filmul este realizat de Tudor Chirilă şi a fost premiat în 2010 de UCIN pentru documentar de lung metraj.  Într-un cătun izolat, în munţii Pădurea Craiului, trăieşte o bătrână octogenară, Nana Veronica. Figură emblematică a zonei, respectată de toţi vecinii, ea era cea care pe vremuri făcea prescura pentru biserica satului fiind considerată de preoţi o femeie curată. De când a îmbătrânit, a lăsat altora acest privilegiu, fiind însă, acum, dispusă să mai facă o singură dată, ULTIMA prescură, pentru ca meşteşugul ei să rămână în arhiva filmului ca un testament pentru generaţiile următoare.

Sâmbătă, 25 dec. ora 20.10
Petrecerea (THE PARTY – SUA, 1968)
Regia Blake Edwards. Cu Peter Sellers
Comedie. Hrundi V. Baksi este un actoraş indian care, din modestul lui post de figurant, este la un pas de a distruge filmările grandioase şi costisitoare ale unui film de epocă. Numai că, în loc să fie concediat, el este invitat din greşeală la o petrecere cu ştaif, unde doar greii Hollywoodului au acces. Naiv, împiedicat, dezastru umblător, eroul nostru provoacă un şir de încurcături absolut delicioase.

Sâmbătă, 25 dec. ora 22.30
Back to the 80’s
TVR 2 a înregistrat şi va prezenta, în exclusivitate, cele mai bune momente din concertul susţinut în octombrie 2010 la Sala Palatului de formaţiile Saragosa Band şi Goombay Dance Band. Telespectatorii se vor putea delecta cu hiturile muzicii disco ale anilor ‘80 precum “Big Bamboo”, “Zabadak”, “Malaika” sau “Rasta Manale” ale trupei Saragossa Band sau “Sun of Jamaica” al trupei Goombay Dance Band.

Duminică, 26 dec. ora 12.10
Booky şi Misteriosul Moş Crăciun (BOOKY AND THE SECRET SANTA – Canada, 2007) Regia Peter Moss
Cu: Rachel Marcus, Sarah White
Dramă. Beatrice Thompson, poreclită Booky, este o fetiţă drăguţă şi isteaţă, care locuieşte împreună cu familia ei iubitoare în Toronto. Povestea începe în vremuri tulburi, căci suntem la începutul marii crize economice, iar tatăl lui Booky îşi pierde locul de muncă. Sărbătorile de iarnă se apropie, iar criza se pare că va afecta şi sacul cu daruri al Moşului. Însă Booky este convinsă Moşul ei cel secret va salva Crăciunul.

Duminică, 26 dec. ora 14.00 –
Premieră! – Jamie: reţete de Crăciun (JAMIE COOKS CHRISTMAS – Marea Britanie, 2008)Documentar.
Jamie, însoţit de prietenul şi mentorul său, maestrul italian Gennaro Contaldo, ne invită într-o minunată călătorie de Crăciun, în care simţurile vor fi alintate cu cele mai grozave reţete, în care imaginaţia are frâu liber, iar bucuria sărbătorii este molipsitoare.
Duminică, 26 dec. ora 20.10
San Antonio (SAN ANTONIO – Franţa, 2004) Comedie, acţiune.
Regia Frederic Auburtin
Cu: Frederic Lanvin, Gerard Depardieu
Comisarul San-Antonio şi nesăţiosul locotenent Berurier trebuie să lase ranchiuna deoparte şi să facă tot posibilul să-l găsească pe preşedintele republicii, care a dispărut, cu totul neaşteptat, din toaleta Palatului Elysee. Vremurile tulburi, ameninţările teroriste şi invidiile mărunte pot îngreuna o anchetă de asemenea anvergură.

Duminică, 26 dec. ora 22.30
Numele trandafirului (THE NAME OF THE ROSE – Franţa, Germania, 1986) Regia Jean-Jacques Annaud.
Cu: Sean Connery, Christian Slater
Thriller. Ecranizare după romanul cu acelaşi nume al scriitorului Umberto Eco. Anul 1327, o mănăstire benedictină izolată… Călugărul franciscan William de Baskerville şi tânărul novice Adso poposesc aici pentru o dezbatere privind sărăcia şi pe Mântuitor. Numai că, abia ajunşi, ei sunt prinşi într-o poveste complicată şi misterioasă. Mai mulţi călugări mor unul după altul în maniere ciudate, care amintesc de ultima carte a Bibliei. William de Baskerville va încerca să descopere ce secrete ascunde biblioteca plină de labirinturi a bătrânei abaţii…

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

TVR Moldova, premiat la Gala Clubului de Presă din Chișinău

Published

on

FOTO CREDIT: TVR MOLDOVA
 

Postul de televiziune TVR Moldova a fost distins cu două trofee la cea de-a 24-a ediție a Galei Anuale a Clubului de Presă din Chișinău.

Campania TVR MOLDOVA, “Generaţia Unirii”a fost declarată cel mai bun proiect media de pe piaţa audiovizualului de peste Prut, iar „Mărul de aur” la categoria cel mai bun reportaj tv 2018 i-a fost oferit jurnalistei Stela Dănilă, pentru campania socială „Diferiţi, dar la fel”.

În Anul Centenarului Marii Uniri, Televiziunea Română şi-a propus să răsfoiască filele istoriei şi să proiecteze biografiile celor mai importanţi artizani ai Unirii, iniţiind campania “Generaţia Unirii”, care a fost recunoscută drept cel mai bun proiect media al anului din Republica Moldova.

Marina Afanas, producător de programe la TVR MOLDOVA consideră că proiectul a fost unul complex, care a unit echipele din Chişinău şi Bucureşti: “Am muncit timp de un an, din martie, când am vorbit despre corifeii Unirii Basarabiei cu România, au urmat cei din Bucovina, Transilvania şi de asemenea din Regatul României. Am vorbit despre 30 de personalităţi care au scris istorie, oameni care acum 100 de ani au făcut din interesul naţional o prioritate. Premiul este al întregii echipe care a lucrat la acest proiect”.

Istorici de renume de pe ambele maluri ale Prutului: Iurie Colesnic, Ion Negrei, Gheorghe Negru, Ion Varta (Republica Moldova) şi Matei Gheboianu, Cristina Gudin, Andrei Sora (România) au girat toate informaţiile prezentate în campanie.

Reportajele cu caracter social, care sensibilizeză oamenii şi aduc în prim plan poveşti de viaţă ce merită să fie cunoscute, ocupă un loc important în programele TVR MOLDOVA.  Campania „Diferiţi, dar la fel”, a adus în casele telespectatorilor istoriile emoţionante ale copiilor cu autism şi boli rare din Republica Moldova. Autoarea campaniei, Stela Dănilă a fost premiată cu trofeul „Mărul de aur” pentru realizarea reportajelor din cadrul campaniei Ştirilor TVR MOLDOVA.

Jurnalista Stela Dănilă ne-a destăinuit ce a motivat-o să realizeze aceste reportaje: “Ce mi-am dorit eu este să le arăt poveştile de viaţă fără să le lezez demnitatea. Să le arăt abilităţile şi nu dizabilităţile. Aşa cum sună şi titlul campaniei, suntem cu toţii diferiţi, gândim diferit şi arătăm diferit, dar în final avem aceleaşi dorinţe: să avem prieteni, să fim acceptaţi, înţeleşi şi iubiţi”.

Vitalie Guţu, coordonator al echipei Ştirilor de la Chişinău, declară că este o mândrie pentru postul de televiziune să aibă în redacţie unii dintre cei mai buni jurnalişti ai anului 2018: “Ca urmare a acestei recunoaşteri, putem constata că seria de reportaje din cadrul campaniei “Diferiţi, dar la fel” a sensibilizat nu doar publicul telespectator, ci şi oamenii de specialitate. Asta ne dă motivaţia şi pe mai departe să facem lucruri frumoase, cu ajutorul cărora să putem contribui la dezvoltarea comunităţii sau la promovarea valorilor sociale de calitate în Republica Moldova”.

Cristina Leorenţ, director TVR Internaţional, consideră că: “Anul 2018, aflat sub semnul celebrării Centenarului Marii Uniri, şi anul în care am împlinit cinci ani de la revenirea în Basarabia Istorică, a însemnat pentru TVR MOLDOVA dezvoltarea programelor aflate în preferinţele telespectatorilor şi extinderea către zone tematice noi, concomitent cu consolidarea echipei. Mulţumim Clubului de Presă din Republica Moldova pentru premii acordate! Promitem că şi în 2019, echipa Studioului TVR de la Chişinău va produce programe prin care vom promova valorile româneşti şi pe cele europene la TVR MOLDOVA”.

TVR MOLDOVA transmite 24 de ore din 24, în timp real, imaginea societăţii româneşti de dincoace şi de dincolo de Prut, în toate aspectele ei.

Gala Anuală a Clubului de Presă, aflată la a 24-a ediţie, a avut loc pe 6 decembrie, la Chișinău. Scopul principal al acestei acţiuni este de a sprijini şi încuraja eforturile jurnaliştilor de a face o presă de calitate, aderând la standardele profesionale internaţionale.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Castigatorii premiilor APTR 2018

Published

on

Foto Credit: ADEVARUL
 

Gala de decernare a premiilor, organizată de Primăria Municipiului Bucureşti prin ARCUB şi de Televiziunea Română, a avut loc la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti şi a fost dedicată aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, informeaza Adevarul

Au fost acordate 15 distincţii, cele mai multe, respectiv nouă, revenind postului public de televiziune, printre premianţi numărându-se jurnaliştii Adelin Petrişor şi Dite Dinesz, prezentatorul Virgil Ianţu, dar şi realizatorul Ionuţ Cristache.

Antena 3 a câştigat patru trofee, printre care pentru emisiunea „În premieră“, realizată de Carmen Avram, şi pentru programul „Bucureşti Centenar“ al PMB, trofeu ce i-a revenit lui Adrian Ursu.

Digi 24 a primit un premiu APTR pentru „O suferinţă care încă arde“, producţie despre Clubul Colectiv, trofeul fiind acordat lui Cosmin Prelipceanu. Realitatea TV a fost premiată pentru emisiunea „Realitatea Românească“, a lui Octavian Hoandră.

 

Castigatorii premiilor APTR 2018: 

Adelin Petrişor – reportaje din teatrele de operaţii ale Armatei Române,  Dite Dinesz – „Izolaţi în România“,  Virgil Ianţu – „Câştigă România“,  Alina Grigore – „Olimpiada eroilor“,  Ionuţ Cristache – „România 9“,  Daniela Zeca Buzura – „Mic dejun cu un campion“,  Adrian Cioroianu – „100 de poveşti despre Marea Unire“. A fost un moment emoţionant când echipa TVR a ridicat premiul pentru transmisiunea realizată la funeraliile Regelui Mihai. Carmen Avram –„În premieră“, Radu Tudor – „Punctul de întâlnire“, Alessandra Stoicescu – „100 de minute“,  Adrian Ursu – „365 de eroi ai României“.

 

Din componenţa juriului APTR au făcut parte personalităţi precum academician Nicolae Breban – romancier; Lucia Hossu Longin – realizator TV; prof. univ. Sorin Ilieşiu – director de imagine; Mihai Ispirescu – scriitor; Dan Necşulea – regizor, preşedinte APTR şi Dan Piţa – regizor.   Gala va putea fi urmărită la TVR 2 luni, 17 decembrie. Prima parte va fi difuzată de la ora 21.30, iar cea de-a doua de la ora 22.25.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Premiile nationale de televiziune din Romania, APTR vor fi decernate!

Published

on

 

Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România, alături de Primăria Municipiului București, prin ARCUB, și Televiziunea Română organizează marţi, 11 decembrie 2018, PREMIILE NAŢIONALE DE TELEVIZIUNE APTR. 

Într-o atmosferă festivă, cea mai importantă seară dedicată celebrării succeselor din televiziune va avea loc la Sala Media a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti, de la ora 17.00 și este dedicată aniversării a 100 de ani de la Marea Unire.

Evenimentul aduce în atenţia publicului cele mai valoroase programe ale audiovizualului românesc iar din componența juriului APTR fac parte personalități importante ale lumii culturale: academician Nicolae Breban – romancier, Lucia Hossu Longin – realizator TV, prof. univ. Sorin Ilieşiu – director de imagine, Mihai Ispirescu – scriitor, Dan Necşulea – regizor, Președinte APTR şi Dan Piţa – regizor.

În anul în care România a împlinit un secol de existență, Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România acordă trofeul si diploma APTR pentru15 producții de televiziune reprezentative.
Gazda evenimentului din acest an va fi îndrăgita actriță a Teatrului Național din București, MONICA DAVIDESCU.

„Gala Premiilor APTR, Centenar 2018” va putea fi urmărită la TVR 2 – luni, 17 decembrie. Prima parte va fi difuzată de la ora 21.30, iar cea de-a doua de la ora 22.25.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending