Connect with us

A-Z NEWS

Emisiuni speciale de Crăciun la TVR 2 (vezi programul complet)

Published

on

Reclame

Ca în fiecare an, TVR 2 a pregătit un program special de sărbătoare, cu numeroase filme artistice, seriale şi documentare pentru toate vârstele şi gusturile, concerte, transmisiuni şi ediţii speciale care să aducă în casele tuturor o atmosferă încărcată de magia Crăciunului.

Transmisiuni şi ediţii speciale

Respectând tradiţia din fiecare an, în zilele de mare sărbătoare creştinească, de Crăciun şi de Paşte, TVR 2 programează o ediţii speciale cu transmisiuni directe de la Vatican. Aşadar, telespectatorii TVR 2 vor putea urmări vineri noaptea, în Ajunul sau Vigilia Crăciunului, Sfânta Liturghie a Nopţii Sfinte celebrate de Papa Benedict al XVI-lea. A doua zi, sâmbătă, 25 decembrie, în solemnitatea Naşterii Domnului, din loja centrală a Bazilicii Vaticane, Papa va pronunţa Mesajul de Crăciun şi va da binecuvântarea „Urbi et Orbi”, oraşului Roma şi lumii întregi. Ediţii speciale de Crăciun vor avea numeroase emisiuni de la TVR 2, menţionând, în acelaşi timp eforturile celebrului bucătar Jamie Oliver, care aduce, în premieră, un episod special dedicat reţetelor de Crăciun.
Spectacole

Joi, 23 decembrie, în exclusivitate la TVR 2 puteţi urmări spectacolul susţinut în acest an la Bucureşti de trupa ABBA Generation iar sâmbătă, 25 decembrie, TVR 2 aduce tot o exclusivitate : concertul Back to the 80’s susţinut în octombrie 2010 la Sala Palatului de formaţiile Saragosa Band şi Goombay Dance Band. Acestea se adaugă programelor speciale de colinde româneşti ce vor fi difuzate în prim azi de Crăciun.

Mai multe detalii despre programul de Crăciun la TVR 2, în cele ce urmează:

Joi, 23 dec. ora 23.00
ABBA Generation
TVR 2 a înregistrat şi va difuza, în exclusivitate, cele mai importante momente ale spectacolului oferit românilor de cei şapte membri ai trupei ABBA GENERATION, unicul grup tribut abilitat de suedezi să le distribuie producţiile originale. Reproducând fidel muzica legendarului grup ABBA, concertul omagial ABBA GENARATION susţinut la Sala Palatului în octombrie 2010 a readus publicului euforia anilor disco, interpretând cele mai mari hituri ale trupei ABBA.

Vineri, 24 dec. ora 8.10
Tonomatul DP2 – ediţie specială de Ajun de Crăciun
Eda, Diana, Alec, Mihnea Mihăiţă şi Andreeas se pregătesc de cea mai importantă sărbăoare a iernii. Împodobesc bradul, aşteaptă colindători şi discută despre obiceiurile din ajun de Crăciun. Oaspeţii acestei ediţii de sărbătoare vor fi Ozana Barabancea, Cristina Rus, Mihai Trăistariu, Ducu Bertzi şi Proconsul.

Vineri, 24 dec. ora 20.10
Moş Crăciun Junior (SANTA JUNIOR – SUA, 2002)
Regia Kevin Connor. Cu: Lauren Holly, Nick Stabile
Comedie. Chris Kringle Jr. se ocupă de afacerile familiei, dar moştenitorul la tronul celui care împarte daruri nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Cu ajutorul unei pleiade de personaje, Moş Crăciun Jr. va trebui să înveţe să aibă încredere în spiritul Crăciunului şi în ce înseamnă a dărui. Viitorul Crăciunului depinde de asta.

Vineri, 24 dec. ora 23.10
Via sacra – Ediţie specială cu Vigilia di Natale – Slujba de Crăciun în transmisiune directă de la Vatican

Vineri, 24 dec. ora 00.40 si sâmbătă, 25 dec. ora 23.10
Cele zece porunci (THE TEN COMMANDMENTS-SUA, 2006)
Regia Robert Dornhelm
Cu: Dougray Scott, Omar Sharif, Naveen Andrews
Dramă. Speriat de profeţia că un copil va deveni Prinţul Egiptului, faraonul îi ucide pe toţi nou-născuţii de parte masculină. Dar fiul unui sclav evreu, Moise, este salvat şi crescut în casa regală ca un prinţ adevărat. Aflând care este originea sa şi inspirat de un mesaj de la Dumnezeu, Moise începe lupta disperată e eliberării poporului său din robia Egiptului.

Sâmbătă, 25 dec. ora 9.35
Căluţul lui Winky (WINKY’S HORSE – Belgia, Olanda, 2005)
Regia Mischa Kamp Cu: Ebbie Tam, Aaron Wan
Dramă. Winky, o micuţă chinezoaică, se mută în Olanda cu familia ei, care şi-a deschis un restaurant la periferia Amsterdamului. Fiindu-i greu să se adapteze într-o lume prea nouă pentru ea, Winky îşi alege drept prieten un ponei din vecini, roşcat, blând, dar cam bătrâior. Numai că acesta se îmbolnăveşte şi moare, iar Winky, disperată, îi cere Moşului Nicolae, despre care a aflat că îndeplineşte dorinţele copiilor cuminţi, un căluţ al ei şi numai al ei…

Sâmbătă, 25 dec. ora 11.15
Atenţie, se cântă ! – ediţie specială de Crăciun, prezentată de Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc. Invitaţi: Nico, Oana Sârbu, Marcel Pavel, Miruna Oprea şi Corala IC Danielescu (momente filmate din concertul care a avut loc la Ploieşti).

Sâmbătă, 25 dec. ora 12.55
Via sacra – Ediţie specială cu Urbi et orbi – Mesajul şi binecuvântarea adresate „Cetăţii şi Lumii” de către Suveranului Pontif, Papa Benedict al XVI-lea. Transmisiune directă de la Vatican.

Sâmbătă, 25 dec. ora 15.10
Arthur şi Minimoys (ARTHUR ET LES MINIMOYS – Franţa, 2006)
Regia Luc Besson. Cu: Freddie Highmore, Mia Farrow
Fantezie. America, în timpul marii recesiuni. Arthur, un puştiu smpatic, locuieşte cu bunica lui la fermă. Părinţii sunt în oraş în căutarea unei slujbe, iar bunicul pare să fi dispărut. Bunica îi povesteşte lui Arthur despre tribul Minimoys şi despre comoara ascunsă de bunic în grădină. Pentru că sunt ameninţaţi cu evacuarea în 48 ore, Arthur încearcă să găsească şi comoara şi pe bunicul…

Sâmbătă, 25 dec. ora 18.00
Ultima prescură.
Filmul este realizat de Tudor Chirilă şi a fost premiat în 2010 de UCIN pentru documentar de lung metraj.  Într-un cătun izolat, în munţii Pădurea Craiului, trăieşte o bătrână octogenară, Nana Veronica. Figură emblematică a zonei, respectată de toţi vecinii, ea era cea care pe vremuri făcea prescura pentru biserica satului fiind considerată de preoţi o femeie curată. De când a îmbătrânit, a lăsat altora acest privilegiu, fiind însă, acum, dispusă să mai facă o singură dată, ULTIMA prescură, pentru ca meşteşugul ei să rămână în arhiva filmului ca un testament pentru generaţiile următoare.

Sâmbătă, 25 dec. ora 20.10
Petrecerea (THE PARTY – SUA, 1968)
Regia Blake Edwards. Cu Peter Sellers
Comedie. Hrundi V. Baksi este un actoraş indian care, din modestul lui post de figurant, este la un pas de a distruge filmările grandioase şi costisitoare ale unui film de epocă. Numai că, în loc să fie concediat, el este invitat din greşeală la o petrecere cu ştaif, unde doar greii Hollywoodului au acces. Naiv, împiedicat, dezastru umblător, eroul nostru provoacă un şir de încurcături absolut delicioase.

Sâmbătă, 25 dec. ora 22.30
Back to the 80’s
TVR 2 a înregistrat şi va prezenta, în exclusivitate, cele mai bune momente din concertul susţinut în octombrie 2010 la Sala Palatului de formaţiile Saragosa Band şi Goombay Dance Band. Telespectatorii se vor putea delecta cu hiturile muzicii disco ale anilor ‘80 precum „Big Bamboo”, „Zabadak”, „Malaika” sau „Rasta Manale” ale trupei Saragossa Band sau „Sun of Jamaica” al trupei Goombay Dance Band.

Duminică, 26 dec. ora 12.10
Booky şi Misteriosul Moş Crăciun (BOOKY AND THE SECRET SANTA – Canada, 2007) Regia Peter Moss
Cu: Rachel Marcus, Sarah White
Dramă. Beatrice Thompson, poreclită Booky, este o fetiţă drăguţă şi isteaţă, care locuieşte împreună cu familia ei iubitoare în Toronto. Povestea începe în vremuri tulburi, căci suntem la începutul marii crize economice, iar tatăl lui Booky îşi pierde locul de muncă. Sărbătorile de iarnă se apropie, iar criza se pare că va afecta şi sacul cu daruri al Moşului. Însă Booky este convinsă Moşul ei cel secret va salva Crăciunul.

Duminică, 26 dec. ora 14.00 –
Premieră! – Jamie: reţete de Crăciun (JAMIE COOKS CHRISTMAS – Marea Britanie, 2008)Documentar.
Jamie, însoţit de prietenul şi mentorul său, maestrul italian Gennaro Contaldo, ne invită într-o minunată călătorie de Crăciun, în care simţurile vor fi alintate cu cele mai grozave reţete, în care imaginaţia are frâu liber, iar bucuria sărbătorii este molipsitoare.
Duminică, 26 dec. ora 20.10
San Antonio (SAN ANTONIO – Franţa, 2004) Comedie, acţiune.
Regia Frederic Auburtin
Cu: Frederic Lanvin, Gerard Depardieu
Comisarul San-Antonio şi nesăţiosul locotenent Berurier trebuie să lase ranchiuna deoparte şi să facă tot posibilul să-l găsească pe preşedintele republicii, care a dispărut, cu totul neaşteptat, din toaleta Palatului Elysee. Vremurile tulburi, ameninţările teroriste şi invidiile mărunte pot îngreuna o anchetă de asemenea anvergură.

Duminică, 26 dec. ora 22.30
Numele trandafirului (THE NAME OF THE ROSE – Franţa, Germania, 1986) Regia Jean-Jacques Annaud.
Cu: Sean Connery, Christian Slater
Thriller. Ecranizare după romanul cu acelaşi nume al scriitorului Umberto Eco. Anul 1327, o mănăstire benedictină izolată… Călugărul franciscan William de Baskerville şi tânărul novice Adso poposesc aici pentru o dezbatere privind sărăcia şi pe Mântuitor. Numai că, abia ajunşi, ei sunt prinşi într-o poveste complicată şi misterioasă. Mai mulţi călugări mor unul după altul în maniere ciudate, care amintesc de ultima carte a Bibliei. William de Baskerville va încerca să descopere ce secrete ascunde biblioteca plină de labirinturi a bătrânei abaţii…

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending