Connect with us

Emisiuni

Emisiunile Acces Direct şi Un show Păcătos, revin din 4 ianuarie, în grila Antena 1

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

 

Emisiunea „Acces direct” revine luni, 4 ianuarie 2016, de la ora 17.00, la Antena 1, cu cu cele mai importante subiecte mondene, cu invitati speciali si povesti de viata pline de emotie. Din editiile pe care Simona Gherghe le va prezenta si in acest an, in fecare zi, de luni pina vineri, de la ora 17.00, nu vor lipsi cazurile sociale, carora echipa „Acces direct” va incerca sa le gaseasca rezolvarea.

Unul dintre primele subiecte ale anului 2016 o are ca protagonista pe Nicoleta Luciu. Ce a determinat-o pe aceasta sa se hotarasca „sa adopte” sase copii, telespectatorii Antenei 1 vor afla luni, 4 ianuarie, de la ora 17.00, in prima editie „Acces direct” din noul an.

Si tot miine seara, de la ora 23.00, revine la Antena 1 emisiunea „Un show pacatos”. La cel mai pacatos show al noptii, Dan Capatos si echipa sa vor aduce in fata telespectatorilor cele mai provocatoare si controversate subiecte, insotite de dezvaluiri socante si imagini necenzurate, dar si invitati surpriza, alaturi de care vor dezbate evenimentele mondene ale momentului.

Care sunt subiectele pacatoase ale inceputului de an, telespectatorii Antenei 1 vor vedea luni, 4 ianuarie, de la ora 23.00, in prima editie a emisiunii „Un show pacatos” din 2016.

Simona Gherghe, Acces Direct Antena 1

Simona Gherghe, Acces Direct
Antena 1

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending