Connect with us

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Emisiunile “Follow us!” de la Kanal D2 “Roventura” difuzată de Kanal D şi matinalul “Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Moga” de la Radio Impuls si Kanal D2 premiate la Summer Gala Radar de Media !

Published

on

Foto credit: Kanal D Summer Gala Radar de media
Reclame

Dan Negru, prezentatorul quiz-ului “Jocul cuvintelor” a fost premiat pentru întreaga carieră.

Aseară, în cadrul Summer Gala Radar de Media, au curs premiile pentru Kanal D, Kanal D2 şi Radio Impuls. Într-o atmosferă incendiară, cu vibe de vacanţă, vedetele au strălucit pe covorul roşu, în lumina reflectoarelor. Emisiunile “Follow us!”, de la Kanal D2, matinalul “Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Moga”, de la Radio Impuls si Kanal D2,  şi “ROventura”, emisiunea de reportaje de călătorii de la Kanal D, au fost premiate aseară, iar Dan Negru, amfitrionul “Jocul cuvintelor”, de la Kanal D, a primit distincţia pentru întreaga carieră.

Emisiunile “Follow us!”, “Roventura” şi matinalul “Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Moga”, premiate la Summer Gala Radar de Media

Ilinca Vandici, prezentatoare “Follow us!”, alături de Teo Trandafir,  Andreea Străvoiu, coprezentatoare “ROVentura” (n.r.- alaturi de George Mihai), şi matinalii Greeg, Andrei Moga şi Nadina Zisu au urcat pe scenă în aplauzele publicului pentru a-şi ridica binemeritatele distincţii.  Mulţumirile lor au mers catre publicaţia Radar de media şi spre publicul care urmareşte aceste emisiuni pe proprietatile TV si Radio ale Dogan Media International.
La Kanal D2, împreuna cu Teo şi echipa din spatele camerelor, ne dorim sa aducem publicului o emisiune relaxată, vie, cu sare si piper, mereu cu plăcerea dialogului şi umor.Avem invitaţi specialişti din diverse domenii, tocmai pentru că ne dorim să venim şi cu informaţii utile, din diverse domenii, susţinute de argumente solide ”, a spus Ilinca Vandici care a ridicat premiul oferit “Follow us!” pentru “Cea mai buna emisiune de divertisment”.

„În numele echipei <ROventura> mulţumim tuturor şi publicului care ne urmăreşte în numar atât de mare şi care ne inspiră să fim tot mai buni. Ne aşteaptă noi călătorii extraordinare, vă invităm să ne urmăriţi în continuare ”, a spus Andreea Stravoiu care a ridicat premiul de Excelenţă pentru reportaj atribuit emisiunii “ROventura”.

Cei trei matinali Radio Impuls si Kanal D2 au urcat pe scenă cu energia caracteristică, în aplauzele celor prezenti. Lor le-a revenit premiul pentru “Cel mai fresh matinal”.
 “Suntem bucuroşi că zi de zi aducem publicului nostru cele mai proaspete informaţii ale zilei, invitaţi interesanţi, muzică bună şi o energie care vine din faptul că iubim ceeea ce facem.(…) Ne uneşte muzica bună, faptul că ne simţim grozav împreună şi că ne-am propus să le facem oamenilor dimineţile mai frumoase”, a fost mesajul la unison transmis de matinalii Greeg, Andrei Moga şi Nadina Zisu.  

Suprizele au curs lanţ aseară la evenimentul Summer Gala Radar de Media, cu invitaţi unul şi unul, dar şi prezentari de modă, intr-un spatiu inedit, care i-a dus pe cei prezenţi cu gândul la vacanţă.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending