Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Cele trei concurente rămase în competiţia Next Top Model sunt testate în permanenţă de Cătălin pentru a vedea cum vor reuşi să facă faţă tensiunatei vieţi de top model. Emma cade de această dată în capcana întinsă de Cătălin.

Obosite şi înfometate după drumul dintre Braşov şi Târgu Mureş, fetele se aşează direct la masă. Surprinsă de foarte multe ori de Cătălin mâncând dulciuri, Emma pare să nu ţină cont de sfaturile designerului şi nici de mustrările celorlalte fete şi este singura care îşi comandă desert.

Surpriza este că îl va primi chiar de la Cătălin: o porţie de mere coapte, acoperite din abundenţă cu îngheţată, frişcă şi topping de ciocolată. Cu toate că alături de desert, acesta le-a servit fetelor şi o lecţie despre cât de important este pentru un model să mănânce sănătos şi să ştie să se abţină de la unele tentaţii culinre, Emma nu ţine cont de sfaturile primite.

Ba mai mult, chiar de faţă cu Cătălin ea a mâncat tot desertul şi caloriile aferente. Dacă va fi acesta un motiv pentru designer să o elimine în această ediţie pe tânăra bucureşteancă, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări joi, 14 aprilie, de la ora 20:20 la Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Creat şi produs de super top-modelul Tyra Banks, Next Top Model a ajuns deja la al 15 lea sezon în Statele Unite unde a înregistrat un succes răsunător. În România, show-ul Next Top Model by Cãtãlin Botezatu are privilegiul sã ofere telespectatorilor sãi şedinte foto inedite, prezentãri de modã în marile capitale ale lumii şi invitaţi deosebiţi, aceştia rãsplãtindu-le munca prin audienţele extraordinare înregistrate de prestigiosul show.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending