Connect with us

Emisiuni

Emma Zeicescu și Ovidiu Marincea, o nouă emisiune la Realitatea TV

Published

on

Emma Zeicescu și Ovidiu Marincea vor modera o nouă emisiune în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 – 15.00. În cadrul acesteia, vor fi abordate teme din domeniile politică, justiție, economie și investigații.

Emisiunea va avea un format relaxat, în care subiectele vor fi comentate cu umor, și dintr-un unghi de abordare inedit. Jurnaliștii vor intra în direct cu telespectatorii, așa că emisiunea va fi interactivă, scrie realitatea.net.

Emma Zeicescu realizează în prezent emisiunea News Room, împreună cu Cosmin Stan. În aprilie 2011 a prezentat în direct de la Londra, alături de același Cosmin Stan, nunta dintre Prințul William și Kate Middleton. Emma este pasionată de desen și modă, încă din copilărie. În prezent și-a amenajat un atelier de croitorie, Atelierul Zellia, împreună cu Lorena Buhnici.

Ovidiu Marincea a lucrat în cadrul site-ului Calea Europeană, dar și la „Adevărul, acolo unde a fost coordonator la departamentul economic. El a încercat să dezvolte proiectul unui site generalist de ştiri, www.just-news.ro. În prezent, acesta este senior editor în cadrul Realitatea TV.

Foto montaj: RADAR DE MEDIA

CITEȘTE ȘI: 


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. romanian

    20 februarie 2015 at 14:36

    ce proasta este emma Zeicescu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending