Connect with us

UTILE

Emmanuil Grinshpun ne învață cum să devenim investitori de succes

Omul de afaceri și investitorul Emmanuil Grinshpun ne explică tot ce trebuie să știm pentru a deveni investitori de succes prin prisma experiențelor sale.

Published

on

Reclame

În cazul în care câștigați mai mult decât cheltuiți în fiecare lună, s-ar putea să căutați metode de a deveni un investitor de succes. În acest articol, vom discuta despre ponturile de investiție ale lui Emmanuil Grinshpun și despre cum investitorii aspiranți pot ajunge să aibă succes. 

Emmanuil Grinshpun este un investitor și filantrop cu multă experiență. El investește în diverse afaceri și inspiră persoanele competente să ia atitudine și să-i pună în aplicare practicile învățate.

La urma urmei, investițiile reprezintă cheia succesului și a stabilității financiare.

Cum putem avea succes ca investitori? Și cum putem deveni investitori, în primul rând? Deși nu există o formulă garantată pentru succes, anumiți factori ne pot ajuta să ne sporim șansele de reușită.

Emmanuil Grinshpun este un om de afaceri renumit și un investitor cu experiență.

Emmanuil Grinshpun ne explică tot ce trebuie să știm pentru a deveni un investitor de succes.

În ce constă o investiție de succes?

Grinshpun definește investiția de succes astfel:

 • Este evaluată corect
 • Valoarea îi crește în timp
 • Este diversificată
 • Reduce riscul la minim
 • Are nivel ridicat de lichiditate
 • Generează un flux constant de venituri
 • Deține un cadru legal

Totodată, Grinshpun subliniază faptul că cei mai de succes antreprenori și investitori își plasează banii într-o cauză socială (sau nobilă).

Asta înseamnă că ei încep sau investesc în afaceri pentru binele societății, nu doar pentru profit. Ei sunt numiți antreprenori sociali, cu toate că își măsoară altfel nivelul de succes.

Pentru ei, o investiție de succes îi ajută să atingă trei tipuri de obiective:

Advertisement
 • Sociale
 • De mediu
 • Economice

Acestea fiind spuse, să vedem în continuare motivele pentru care oamenii se implică în investiții și afaceri.

Care sunt avantajele de a fi un investitor din punctul de vedere al lui Emmanuil Grinshpun?

Iată niște beneficii căutate de investitori:

Câștiguri atractive

Bineînțeles, motivul principal pentru care oamenii investesc este obținerea unui câștig din banii depuși. De exemplu, prin investiția în acțiuni, ați cumpăra o parte dintr-o companie și sperați să aibă succes.

Stocurile obținute vor crește în valoare dacă firma obține rezultate bine, și puteți să le vindeți pentru profit.

Grinshpun spune că și investiția în variante cu risc redus poate aduce beneficii.

Depășirea inflației 

Investițiile ne ajută și să ținem pasul cu inflația. Atunci când costurile vieții cresc, și investițiile pot crește. Acest lucru vă permite să vă mențineți puterea de cumpărare și să țineți pasul cu costurile de trai.

Pensionare anticipată – planificarea viitorului

Investițiile vă pot ajuta să vă pensionați mai devreme. Dacă investiți în mod înțelept, vă puteți crește averea la o valoare care vă permite să vă pensionați liniștit.

Diversificare

Investițiile oferă și o diversificare temporală. Atunci când investim, o facem în mai multe companii și acțiuni, mai mult, într-o sumedenie de companii și industrii diferite. Această diversificare vă ajută să vă protejați împotriva riscurilor de faliment al companiei sau al industriei.

Variante de investiții scutite de impozite

Anumite investiții oferă și câștiguri neimpozabile. Investitorii cu experiență se folosesc de titluri de stat, fonduri mutuale neimpozabile și ETF-uri, precum și conturi IRA Roth în beneficiul lor.

Rezultatul este un randament mult mai ridicat al investițiilor.

Accesibilitate 

Toată lumea poate investi, spune Grinshpun.

Investițiile au un preț mai accesibil decât credem. Puteți începe să investiți chiar și cu 100 de dolari. Pe lângă asta, există multe variante de investiții, astfel, le puteți găsi pe acelea care se încadrează în bugetul dumneavoastră.

Cum să devenim investitori de succes? Emmanuil Grinshpun ne dezvăluie aspectele-cheie

Emmanuil Grinshpun ne va dezvălui patru sfaturi esențiale pe care să le urmăm pentru a deveni investitori de succes.

Acestea sunt următoarele:

Să cunoaștem ce funcționează pe piață

În primul rând, trebuie să înțelegeți cum funcționează piața. Asta înseamnă o documentare riguroasă și învățare, spune Grinshpun.

Pentru a investi în acțiuni, trebuie să știți ce anume impactează fluctuația prețurilor în ceea ce privește acțiunile. Trebuie să înțelegeți diferențele dintre piața de vânzări și cumpărări în caz că investiți în imobiliare.

În plus, este bine să explorați diferite tipuri de investiții care sunt disponibile în permanență.

Cu cât aflați mai multe, cu atât sunteți mai bine pregătiți să faceți o investiție de succes.

Este esențial să învățați modul în care economia globală este influențată de deciziile politice majore ale statelor puternice.

Secretul este să nu încetați niciodată să învățați despre modul de funcționare al pieței. Chiar și Emmanuil Grinshpun, după ani de experiență, învață în fiecare zi.

Cunoașteți-vă strategia de investiție

În pasul următor, trebuie să vă stabiliți strategia sau planul pentru a vă investi banii. Este esențial să decideți în ce tipuri de companii veți investi dacă investiți în acțiuni. 

Prin documentare, aflați că acțiunile din domeniul sănătății vor produce un randament mai mare în următorii 5-7 ani. Dacă acțiunile produc rezultate slabe pe termen scurt, urmați-vă strategia și investiți sume mici.

Advertisement

De asemenea, chiar dacă prețul Bitcoin scade pe moment, ați putea continua să investiți sume mici dacă credeți că în cele din urmă, va reveni la normal.

Dacă nu aveți o strategie, emoțiile vă pot influența cu ușurință să abandonați investiții profitabile sau să vă țineți de investiții rele.

Găsiți-vă o traiectorie adecvată de investiții

În continuare, trebuie să vă găsiți un drum de investiții adecvat. Pentru asta, trebuie să luați în considerare următoarele trei aspecte:

 • Situația financiară
 • Obiectivele financiare
 • Apetitul de risc

Situația dumneavoastră financiară include factori de venit curent, datorii și alte angajamente financiare.

Obiectivele financiare reprezintă ceea ce doriți să obțineți din investiții. De exemplu, vă doriți să generați venituri pentru pensionare sau să strângeți bani pentru educația copiilor.

Apetitul de risc înseamnă nivelul de risc pe care sunteți dispus să îl asumați. Acest lucru va depinde de obiectivele investiției și de situația financiară.

Identificarea acestor trei factori reprezintă primul pas în a găsi oportunități de investiție care vor corespunde necesităților dumneavoastră, ne explică Emmanuil Grinshpun.

Deveniți un investitor cu un portofoliu diversificat

În cele din urmă, trebuie să învățați importanța diversificării în investiții. Aceasta înseamnă să nu vă puneți toate ouăle într-un singur coș și să exploatați mai multe fluxuri de venit. Mulți eșuează pe acest plan, ne avertizează Emmanuil Grinshpun.

De exemplu, nu investiți toți banii doar în acțiuni sau doar în imobiliare. În schimb, investiți în diferite tipuri de active precum acțiuni, criptomonede, startup-uri, obligațiuni, fonduri mutuale, imobiliare și altele.

Astfel, chiar dacă una dintre investiții are o performanță slabă, va exista mereu un plan de rezervă. În plus, diversificarea vă ajută și să diminuați riscurile.

Așadar, acestea sunt sfaturile esențiale pe care să le urmați pentru deveni un investitor de succes. Urmați aceste ponturi și veți fi pe drumul cel bun de a vă îndeplini obiectivele financiare. Pentru a afla mai multe despre afaceri și investiții, urmăriți blogul lui Emmanuil Grinshpun.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending