Emoţii pentru candidaţii la “Academia lui Horia”

0
546

Atmosferă efervescentă la preselecţiile “Academiei lui Horia”, unde câteva sute dintre miile de candidaţi înscrişi au făcut cunoştinţă cu maestrul Horia Vîrlan.

Vizibil emoţionat de căldura cu care a fost întâmpinat, Horia a stat de vorbă cu participanţii şi a împărţit autografe.

Georgeta Mărănescu a venit din Timişoara să-şi încerce norocul la “Academia lui Horia”. “Îmi place foarte mult ce face maestrul Horia, simt că mi se potriveşte ca o mănuşă. Presimt că noua emisiune va fi şi mai si! Acum sunt ca peştele pe uscat, am emoţii, dar mi-am încercat norocul. E o mare bucurie să-l întâlnesc pe Horia şi mă consider deja câştigată, indiferent dacă încercarea mea se va finaliza sau nu.”, a declarat Georgeta.

Nicoleta Băldeanu din Brăila a venit la preselecţii însoţită de familie. “Comentariile maestrului Horia transmit numai bună dispoziţie, mă relaxează, mă amuză. E constructivă emisiunea şi sunt multe lucruri pe care le-am învăţat de la Cireaşa de pe tort.”

Şi bucureştenii pasionaţi de gastronomie au făcut cunoştinţă cu bucătarul lor preferat. Carmen Andrei din Bucureşti recunoaşte că “fură” reţetele vedetelor care gătesc la “Cireaşa de pe tort”: “Spre exemplu, mi-a plăcut foarte mult ce a gătit Bebeluşa Oana, doradă în crusta de sare. Pun în aplicare reţetele, sunt atentă la sfaturile lui Horia şi toată lumea e mulţumită de rezultate”.

Selecţia continuă însă la “Academia lui Horia”!

 

Comentarii