Connect with us

Televiziune

EMOTIONANT | Andreea Berecleanu cu ochii în lacrimi in timp ce citea o stire despre bunicul ei

Published

on

Reclame

Emoţii teribile pentru Andreea Berecleanu, în timpul jurnalului de la ora 19.00. Frumoasa brunetă a lăcrimat în momentul în care a prezentat o ştire despre şeful închisorii de la Periprava, a cărui victimă a fost şi bunicul ei, informează Libertatea.

Ştirea despre victimele torţionarului Ioan Ficior, nu mai puţin de 103 la număr, în închisoarea comunistă de la Periprava, a răscolit-o teribil pe prezentatoarea Andreea Berecleanu. Şi asta pentru că bunicul ei a fost unul supravieţuitorii lagărului morţii, penitenciar între ai cărui pereţi s-au consumat poveşti ce-ţi fac pielea de găină.

„Emoţiile pe care le-am trăit miercuri seara nu pot fi descrise. Bunicul meu a supravieţuit celor două războaie mondiale, dar şi celor şase ani de detenţie de la Periprava. S-a prăpădit când eu aveam 13 ani.Îmi povestea mereu întâmplări de pe front, niciodată însă despre anii de închisoare. Iată cum se scrie istoria, poate nu întâmplător meseria asta m-a ales pe mine”, a mărturisit Andreea.
Ficior, care în prezent are o penise de 5.100 de lei şi locuieşte într-uin apartament cu 4 camere, este acuzat miercuri de genocid, iar Parchetul a dispus începerea urmăririi penale pe numele acestuia.
Ficior a introdus la Colonia de muncă Periprava un regim de detenţie abuziv şi represiv, îndreptat împotriva deţinuţilor politici. Au fost strânse documente care arată că, în perioada în care era la conducerea lagărului de la Periprava, au murit 103 deţinuţi, toţi condamnaţi pentru delicte politice. Probele au fost transmise Parchetului.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending