Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Miercuri, 15 februarie, fanii telenovelei “Secrete din trecut” (“Cuando me enamoro”), ce se difuzeaza de luni pana vineri de la 17.30, vor avea parte de un moment muzical inedit.

 

Faimosul cantaret Enrique Iglesias interpreteaza o melodie special pentru protagonista telenovelei, Renata (Silvia Navarro). Jeronimo (Juan Soler) o invita pe Renata intr-o locatie de vis unde o surprinde intr-un mod foarte placut cu o declaratie de dragoste speciala, piesa de pe genericul telenovelei, interpretata de nimeni altul decat Enrigue Iglesias.

Iar mai tarziu, intr-o atmosfera romantica, la lumina lumanarilor, Jeronimo si Renata isi declara unul altuia ca se vor iubi pentru tot restul vietii. Pe 15 februarie, de la 17.30, telespectatorii il vor auzi pe Enrique Iglesias intr-o secventa muzicala dedicata iubirii, in telenovela “Secrete din trecut”, pentru ca cele mai frumoase povesti de iubire sunt ACASA.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending