Connect with us

Proiecte

Envision Racing şi Cartoon Network colaborează pentru a-i încuraja pe copii să devină campioni ai climei

Published

on

Foto Credit: Cartoon Network

Noul parteneriat alimentează și sprijină implicarea activă a copiilor de pretutindeni în protejarea planetei și în schimbarea pozitivă a realității globale alarmante în ceea ce privește schimbările climatice. Această colaborare reînnoiește și aduce în atenția publică mișcarea globală începută deja de câțiva ani la inițiativa Cartoon Network în rândul copiilor din întreaga lume.

Envision Racing, cea mai importantă echipă de curse de Formula E și Cartoon Network EMEA, cea mai mare televiziune de seriale animate a Warner Bros. Discovery, au anunțat un nou parteneriat pentru a implica activ copiii și tinerii în cursa împotriva schimbărilor climatice.

 

Cartoon Network EMEA va lucra alături de Envision Racing pentru a crește gradul de conștientizare a publicului cu privire la problema globală a deșeurilor electronice prin campanii de marketing comune, promoții și jocuri. Acest parteneriat apare ca urmare a contextului în care producția anuală de deșeuri electronice este pe cale să atingă până în 2030 cifra impresionantă de 75 de milioane de tone și include produse precum telefoane mobile, laptopuri, playere MP3, prize și baterii.

Ocaziile de alăturare și participare, la această misiune asumată, includ competiția Recover-E-Waste to Race, unde copiii pot învăța cum să proiecteze și să construiască o mini mașină de curse specifică Formula E, folosind deșeuri electrice și electronice, câștigătorii premiilor fiind prezentați la London Formula E-Prix pe 29 iulie. 

Advertisement

Inițiativa Campionilor Climei Cartoon Network sprijină și inspiră copiii să acționeze și să ajute mediul înconjurător. Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani pot deveni campioni ai climei, prin gesturi mici de zi cu zi, dar și asumându-și anumite provocări zilnice, contribuind astfel la o lume mai bună, mai sigură și mai prietenoasă cu mediul înconjurător. 

Cu ajutorul simpaticelor și cunoscutelor personaje din mult îndrăgitele seriale Uimitoarea lume a lui Gumball și Craig și Dumbrava, copiii pot finaliza sarcini și provocări de reciclare selectivă, creând astfel schimbări reale și tangibile în viața și în jurul lor. Prin acest comportament durabil și educativ, aceștia contribuie totodată la formarea unei comunități care nu doar că înțelege importanța sustenabilității, ci și adoptă în viața de zi cu reguli și comportamente sustenabile pentru conservarea resurselor pe care natura ni le oferă, dar și pentru un mâine mai curat și mai sigur. 

De la lansarea campaniei și website-ului Campionii Climei în iunie 2021, peste 1,5 milioane de provocări au fost finalizate la nivel global, iar acest număr continuă să crească zilnic.

Sylvain Filippi, Managing Director și CTO la Envision Racing a declarat: „Envision Racing există pentru a atrage atenția fanilor și publicului larg cu privire la urgența și importanța crizei climatice și pentru a-i coopta în cursa împotriva schimbărilor climatice, cursă care stă la baza activității noastre. Pe lângă testarea noilor tehnologii cu baterii pentru mașini, am pornit misiunea prin care ne propunem să combatem generarea deșeurilor electronice și de a ajuta la construirea unei economii circulare pentru vehiculele electrice.

Acest parteneriat reprezintă o ocazie incredibilă de a implica copiii și tinerii în crearea unui viitor durabil. Suntem încântați să cooperăm cu Cartoon Network pentru a inspira copii din întreaga lume și pentru a încuraja acest tip de acțiuni într-un număr cât mai mare, în cât mai multe locuri de pe planetă. Abia așteptăm să începem și să facem revoluție.”

Advertisement

Monika Oomen, VP Brand, Communications and Digital Content Strategy, Kids EMEA at Warner Bros. Discovery: „Deșeurile electrice și electronice sunt o problemă incredibil de importantă, dar nu îi acordăm suficientă atenție. Prin colaborarea noastră strategică cu Envision Racing, dorim să creștem gradul de conștientizare în rândul copiilor și să îi ajutăm, prin educație și informații, să înțeleagă modul în care pot juca un rol în reducerea deșeurilor electronice. Suntem încântați să colaborăm cu Envision Racing, deoarece acest lucru va ajuta la deschiderea copiilor către un mediu cu totul nou și către o lume în care sunt și mai îndreptățiți să apere mediul înconjurător și să contribuie la conservarea resurselor pe care acesta ni le oferă. Împreună, putem face o lume mai bună – pentru noi, dar mai ales pentru generațiile tinere.

Așteptăm cu nerăbdare să extindem campania noastră – Campionii Climei Cartoon Network pentru dotarea copiilor cu instrumentele necesare pentru combaterea deșeurilor electronice din jurul lor.”

Campionatul Mondial FIA Formula E este singurul sport care a fost certificat cu emisii de carbon zero de la bun început și a fost clasat și recunoscut independent ca fiind cel mai durabil sport din lume de către punctul de referință global al sustenabilității în sport. 

Pe lângă faptul că este cel mai important punctaj din toate timpurile în Formula E, Envision Racing are și o poziție de lider în raport cu sustenabilitatea. Programul său Race Against Climate Change inspiră fanii și publicul larg să ia măsuri sustenabile, folosind platforma Formula E. Envision Racing își propune să facă din mobilitatea electrică și energia regenerabilă o realitate globală.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Analize Audiente TVo zi ago

Vocea României lider absolut de audiență! Ediția de aseară a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

Reality Showo zi ago

Sâmbăta aceasta PRIMA TV te prinde în Cursa iubirii. Un reality show despre puterea relației în care se vor vedea toate fațetele iubirii!

Emisiunio zi ago

Când debutează noul sezon „Drag de România mea!” la TVR2 ?

Reality Show2 zile ago

America Express – Drumul Soarelui revine la Antena 1 cu o premieră maraton de 5 zile

Vedete2 zile ago

Denise Rifai este însărcinată cu primul copil la 38 de ani? Vedeta Kanal D a vrut să se știe de la ea. Cine este iubitul ei

ȘTIAI CĂ...?3 zile ago

10 lucruri care te pot face fericit și împlinit

TV Divertisment Show3 zile ago

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi la Săriți de pe fix!: ”La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

AUDIENȚE TV3 zile ago

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel: „Ne-ați chemat aici ca să ne dăm seama că suntem mai săraci ca voi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Reality Show3 zile ago

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, aseară, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul culinar, lider detaşat de audienţă

Horoscop3 zile ago

Horoscopul zilei de joi, 28 septembrie 2023. Planeta Jupiter intră în casa Săgetatorului

Emisiuni3 zile ago

Helmut Duckadam, legenda vie a sportului rege, duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending