Connect with us

Emisiuni

Episoade noi despre bucuria de a fi pe lume, în seria „Izolaţi în România”, la TVR1

Published

on

Foto Credit: TVR 1

O singură privire ca a lor și înțelegi rostul pașilor pe pământ. Noi întâlniri emoţionante cu oameni de la care învățăm să ne bucurăm de ceea ce avem, de ceea ce vedem, ne aduce Dite Dinesz de sâmbătă, 17 decembrie, ora 15.30.

„Un om cum noi nu vom mai întâlni! Nu se cântă, nu se plânge, trăiește pur și simplu. În tăcere, afli mai mult decât în o mie de cuvinte. O singură privire ca a lor și înțelegi rostul pașilor pe pământ”! Este emoţia pe care echipa de realizatori ai seriei de reportaje „Izolaţi în România” ne-o transmite de fiecare dată, de la primul cadru filmat.

„Am fost plecați pe poteci și ne-am întors cu episoade noi despre bucuria de a fi pe lume”, ne spune zâmbind Dite Dinesz. „Dincolo de greutăți și lacrimi, am înțeles, în aceste noi întâlniri, că a trece munții în vremuri grele, în neajunsuri, în clipe apăsătoare, e lecția prin care înveți să te bucuri de ceea ce ai, de ceea ce vezi. Chiar dacă ceea ce ai e puțin, o casă cu lucruri atârnate pe perete, nu ascunse în dulapuri, iar ceea ce vezi e aceeași pădure cu aceleași poteci grele”, continuă realizatoarea seriei de reportaje de la TVR 1.

Din 17 decembrie, în noua serie „Izolaţi în România”, la TVR 1, cunoaştem oameni puternici, cu gânduri profunde, numai de ei ştiute şi adunate: Sofia nu aude omul, dar aude cerul. Aurel știe ce e dincolo de capătul lumii, acolo unde o fi el… Ana muncește și plânge în cel mai izolat loc din România, dar aceeași Ana se bucură că mulți voluntari au ajuns cu bine la ea.

„Trei vieți diferite. Fiecare urcuș e alt drum. Nu se cunosc și trăiesc pe munți diferiți, dar în prima noastră întâlnire dialoghează, se completează. Niciunde nu vei afla mai simplu și mai profund rostul omului pe lume, trăit de oameni care nu au școli, nu au drumuri multe la oraș, nu au cărți citite. Omul pe de-a întregul lui, puternic, deși singur, e în 17 decembrie, la TVR 1!”, ne invită realizatoarea Dite Dinesz să urmărim primul episod al noii serii de filme despre „Izolaţi în România”.

Dacă primul episod din noua serie „Izolaţi în România” poate fi urmărit pe 17 decembrie, de la ora 15.30 (pentru că încă se mai scriu capitole importante ale Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022), din 24 decembrie, reportajele „Izolaţi în România” sunt programate sâmbăta, de la 16.30, la TVR 1. În Ajun de Crăciun, ne bucurăm de o ediţie specială, în care echipa „Izolaţi în România” a împodobit bradul cu faptele bune făcute de semenii noştri, iar „de Crăciun masa le va fi plină, pentru că omenia ta e lumina de dincolo de brazi, pe care cerul o știe prea bine!” (Dite Dinesz).

Advertisement

Imagine: Marius Danci

Reporter: Dite Dinesz

Montaj: Constantin Buta

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Emisiuni2 ore ago

Am aflat câştigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. Secretul ANTENEI 1 dezvăluit doar de Viperele Vesele. Deznodământul acestui sezon o premieră pentru emisiunea de la ANTENA 1!

Monden10 ore ago

Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul

Seriale10 ore ago

Luminița, diseară, în Clanul: „Băiatul meu nu mai e în siguranță unde l-ai trimis. Tu l-ai băgat acolo, tu să-l scoți. Și repede. Nu mă face să…”

Horoscop13 ore ago

Zodiac chinezesc pentru luni, 25 septembrie 2023. Șobolanul trebuie să-și păstreze calmul

Horoscop15 ore ago

Zodii care își ascund sentimentele. Nativii care sunt greu de citit

Analize Audiente TVo zi ago

PRO TV a dat lovitura cu Andreea Marin la show-ul Săriți de pe fix! Umilință pentru Adela Popescu. Vedeta PRO cifre de audiență mai mici decât Zâna Surprizelor!

Reality Showo zi ago

Chefi la cuţite strânge rândurile competiţiei într-o nouă etapă a show-ului culinar: „Un bootcamp cum nu s-a mai pomenit!”

AUDIENȚE TVo zi ago

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

TV Divertisment Showo zi ago

Un erou în carne și oase și un căpitan de vas, printre concurenții de duminică, de la “Tu urmezi!”

AUDIENȚE TV2 zile ago

Peste 1.1 milioane de telespectatori au fost, aseară, cu ochii pe Vocea României. Emisiunea a fost lider absolut de audiență!

Horoscop2 zile ago

Horoscopul zilei de duminică, 24 septembrie 2023. Ce nativ vor pierde pe toate planurile

Facebook

Advertisement

IN Trending