ERKA – partener strategic al celui cel mai nou proiect CCIFER The French Hub - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Digital

ERKA – partener strategic al celui cel mai nou proiect CCIFER The French Hub

Published

on

 

Agenția de publicitate ERKA Synergy Communication a instrumentat componenta de consultanță, comunicare online și offline a celui mai nou proiect al Camerei Franceze de Comerț și Industrie din România: lansarea The French Hub – Clubul antreprenorilor.

Acesta a fost inaugurat marți seară, în prezența Adrianei Record – director CCIFER, a lui Eric Faidy – Președintele Consiliului de Administrație al CCIFER, Laurent Couderc – Redactor-șef al revistei “Regard”, Cristophe Weller – membru în Consiliul de administrație al CCIFER și antreprenor, Stéphane Dumas – proprietarul rețelei de magazine Meli Melo, Alexandre Eram – deținătorul rețelei de magazine Melkior, Karim Kheirat – antreprenor.

Specializată în publicitatea de retail, ERKA este unul dintre partenerii tradiționali ai CCIFER în România și partener al The French Hub din cadrul CCIFER.

Agenția a asigurat și partea de producție publicitară, alături de crearea paginilor de Facebook și LinkedIn dedicate, furnizarea conținutului de Social Media al campaniei de lansare, managementul comunităților online atrase în proiect. Componenta de Social Media care va însoți The French Hub va pune accent pe oferirea de conținut și stiri la zi din domeniul antreprenoriatului și al interacțiunii dintre mediul românesc de afaceri și cel francez.

“Noul proiect al CCIFER – The French Hub este un proiect ambițios și totodată necesar pentru evoluția antreprenoriatului românesc, o platformă foarte utilă pentru tinerii antreprenori, un loc în care se pot inspira și găsi soluții la întrebările lor. Încurajez start-up-urile să meargă spre asemenea platforme. Sunt pasionată de antreprenoriat, am și o cultură solidă în domeniu, și profit de ocazie pentru a mulțumi Adrienei Record pentru oportunitatea oferită mie și echipei mele de a ne implica în acest proiect. Consider că primul pas a fost făcut și este foarte promițător”, a declarat Ruxandra Șerban, CEO ERKA.

French Hub propune ateliere lunare dedicate membrilor și care vor fi animate de antreprenori cu experiență. Va fi acordat un premiu lunar al antreprenoriatului și vor fi organizate zile de antreprenoriat în timpul cărora start-up-urile vor putea întâlni experți, clienți, furnizori sau investitori.

 

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending