Connect with us

Spectacole

Ernest si Simona Patruleasa au aflat de ce “In zbor barba nu creste”

Published

on

Reclame

Lansarea cărții ”În zbor barba nu crește”, scrisă de Horia Rizea, un băiat de 13 ani, despre sora sa, diagnisticată cu autism, de joi, 20 septembrie, la Librăria Cărturești, a fost susținută și de vedetele postului Kanal D, Simona Pătruleasa, Raluca Lăzăruț, Ernest, Mihai Ghiță, Cristina Cioran, Paula Chirilă și Doru Șerban, prezente la eveniment.

Evenimentul s-a înscris în campania “Ajută un copil cu autism să meargă la școală!”, inițiată de Știrile Kanal D și Asociația Învingem Autismul.

Exact ca un om mare, Horia le-a citit celor prezenți pasaje din carte și a ținut un scurt discurs, după care a avut parte de prima sesiune de autografe din viața lui.

“Mă uit la Horia, e un copil extraordinar, mi-ar plăcea să am un băiat ca el! Îi mulțumim că ne-a făcut acest dar minunat și că ne-a ajutat să privim lumea prin ochii surorii lui”, a spus Simona Pătruleasa.

Între Ernest și micuțul scriitor s-a legat repede un dialog, pornind de la paginile cărții, continuând cu relația dintre Horia și frații lui și cu cele mai noi jocuri pe calculator.

“Stând de vorbă cu Horia am aflat că avem o pasiune comună, jocurile pe calculator care presupun să explorezi un spațiu, să descoperi tot felul de secrete. M-a intrigat titlul cărții scrise de Horia, dar răsfoind -o, am reușit să-i deslușesc sensul. O replică din final este cheia. Vă invit să o citiți și să descoperiți o perspectivă surprinzător de proaspătă asupra lumii”, a spus Ernest.

Toate vedetele postului Kanal D au stat la rând pentru a intra în posesia autografului de la Horia, au interacționat cu părinții și copiii, dar au oferit la rândul lor autografe și s-au fotografiat alături de cei prezenți la lansarea cărții “În zbor barba nu crește”.

 

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni5 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending