Connect with us

Emisiuni

Esențele tari se țin în sticluțe mici ? Răspunsul îl aflăm diseară, la MasterChef

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Cel mai râvnit șorț, cel care atestă capacitatea concurenților de a găti în bucătăria MasterChef, este din ce în ce mai greu de păstrat! Au rămas doar 9 bucătari amatori care încep să simtă că nu mai este loc de prietenii, iar individualitatea este singura cale pentru a ajunge în marea finală! 

Conflictele nu întârzie să apară, iar diseară, de la 21:30, vom asista la una dintre certurile care îl poate costa eliminarea pe unul dintre concurenți. „Nu vreau să fiu persoana care pârăște, dar nu mi se pare corect nici față de mine, nici față de ceilalți colegi. Când chefii zic: „MÂINILE SUS” – o spun pentru noi toți!” – despre ce este vorba și cine va fi afectat în urma acestei afirmații, aflăm în noua ediție MasterChef.

„Presiunea este din ce în ce mai mare! Am rămas doar 9, iar în seara asta mai pleacă unul acasă și-mi este foarte teamă că voi fi eu aceea”, va spune Ramona Dumitrescu. Însă presiunea eliminării nu va fi resimțită doar de ea. „Încep lucrurile serioase. Competiția este din ce în ce mai strânsă, pleci acasă… sau nu – depinde strict de cum gătești!”, va spune Adrian Neagoe în timp ce va lua o decizie care îl va putea costa prețiosul șorț. 

Concurenții care vor ajunge în proba eliminatorie vor avea o nouă provocare: vedeta testului sub presiune va fi oul! Deși pare ușor, e una dintre cele mai complicate probe pentru că nu trebuie folosit ca un ingredient, ci trebuie pus în evidență, fiind preparatul care va trebui să-i convingă pe chefi că bucătarii amatori rămași merită încă o șansă în cursa din bucătăria MasterChef

„E ultima șansă, dacă mă panichez, nu mă ajută!” – cu acest gând vor lupta concurenții în seara aceasta, de la 21:30, într-o nouă ediție MasterChef. Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV. MasterChef – Gătește cu pasiune

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending