Connect with us

Life Style

Esquire – prima revista care imbina tehnologia digitala cu hartia tiparita

Published

on

Reclame

In cadrul expozitiei HiFi Arena, desfasurata in perioada 13-16 noiembrie la etajul 1 al Hotelului Radisson, puteti gasi in exclusivitate in Romania prima coperta digitala realizata de revista Esquire in tiraj limitat de 100.000 de exemplare, cu ocazia aniversarii a 75 de ani de existenta pe piata de publishing din Statele Unite.
esquiremay
Mergand pe ideea proiectelor unice in lume, editia din Romania a revistei Esquire a realizat in luna martie 2008 un proiect ingenios prin care s-a reusit integrarea perfecta a unei sticlute de parfum in continutul revistei. Un astfel de exemplar este expus in camera Esquire din cadrul expozitiei HiFi Arena.
Revista Esquire este o legenda si o fantastica experienta jurnalistica: continut editorial inovator, design atragator si istet, fotografie originala si de impact. In fiecare luna, revista combina jurnalismul de calitate cu materiale neconventionale despre celebritati, avand o identitate grafica de exceptie.

Esquire este o revista editata de trustul de presa Sanoma Hearst Romania, din portofoliul caruia mai fac parte revistele FHM, Beau Monde, Casa si gradina, Cosmopolitan, FEMEIA., femeia de azi, bucataria de azi, sanatatea de azi, mamica de azi, Harper’s Bazaar, mami, Marie Claire, National Geographic si Story.

Esquire

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending