Este rentabilă o casă mică? Proiecte de la Smart Home Concept
Connect with us

ADVERTORIALE

Este mai rentabilă o casă mică? Proiecte de la Smart Home Concept care să vă inspire

Published

on

proiect casa smart home concept

Nu putem să ignorăm un altfel de efect al pandemiei. Este vorba despre preferința de mutare la casă. Populația și-a dat seama cât de important este să locuiești într-un mediu în care îți face plăcere, unde ai libertate deplină, cu acces la zona verde. Ideea de a locui la casă poate fi însă costisitoare, motiv pentru care unii aleg calea de mijloc. Adică aleg o casă ce nu este de mari dimensiuni.

Sunt realmente acele proiecte de case mici mai rentabile decât casele cu etaj? În orice caz, depinde de amprenta la sol. Sunt case mici la parter, exploatate mai mult pe înălțime, astfel încât ideea de a avea etaj și mansardă compensează. La fel de bine cum sunt și acele case fără etaj, care compensează cu o amprentă la sol mai extinsă. Casa pe un nivel este mai convenabilă la capitolul încălzire, spre exemplu.

O alegere de casă conformă cu stilul vostru de viață

Smart Home Concept, cu pagina de prezentare SmartHomeConcept.ro, vine cu un vast portofoliu de tipuri de case. Toate acestea sunt gândite în așa fel încât să corespundă cu preferințele publicului, așa variate cum intuim că ar putea fi. La capitolul case mici regăsim sugestia celor cu mansardă. Pot avea 50 de mp, dar chiar și dublu acestei suprafețe. Regăsim proiecte de astfel de case cu 116 mp, 3 camere, 2 băi și un garaj. Sau pot avea, de ce nu, chiar și 300 de mp, cu 5 camere, 2 băi și 2 garaje, în condițiile în care au doar parter și mansardă.

De cele mai multe ori depindem de terenul deja achiziționat. Însă, indiferent cât ar fi acesta, proiecte interesante veți găsi la Smart Home Concept. Compartimentările sunt practice, însă puteți și adapta proiectul. Nu veți fi taxați extra pentru asta, singura condiție fiind aceea de a menține aceeași suprafață de construit.

Ideal este să faceți alegerea în funcție nu doar de buget sau ceea ce aspectual vă place. Țineți cont de întreținerea pe termen lung, de stilul vostru de viață. De nevoile voastre ca familie, acum și peste ani, căci componența acesteia se poate schimba, nu-i așa?

Răsfoiți catalogul online aici și descoperiți proiecte de casă variate, ce au costuri chiar și sub 1000 de euro. Detalii în pagina oficială, smarthomeconcept.ro.

Contact:

office@smarthomeconcept.ro 0721 965 884

Advertisement
Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending