Connect with us

Life Style

Este tineretea fara batranete doar un mit?

Published

on

Mitul tinereții fără bătrânețe se transmite din generație în generație, oamenii căutând diverse metode cu ajutorul carora cred că pot păcăli timpul și, în acest fel, trecerea acestuia sa lase urme cat mai fine pe fețele lor.

Epoca moderna ne împinge practic în brațele chirurgilor esteticieni, dornici fiind sa nu dispărem din atenția publică, avizi de atenție perpetuă din partea celorlalți. Interventiile cu acid hialuronic buze fac parte din acest angrenaj al mitului tineretii fara batranete.

Poate oamenii simpli nu sunt atât de frustrați de urmele lăsate de trecerea timpului peste viața lor, insa, cu siguranță, atunci când te afli in postura de persoana publica, altele îți sunt prioritățile. Nu poți lăsa pur și simplu ca viața ta sa curgă de la sine, așteptând să vezi cum ridurile se ridică semețe pe frunte sau pe pomeți.

Nu, atunci când vrei sa îți păstrezi imaginea de om veșnic tânăr, impresia pe care o faci celorlalți trebuie sa fie una care sa dea publicului impresia de vitalitate si putere de munca. Dacă te gândești că ești un model pentru multi dintre cei care te urmăresc, atunci ești conștient că mulți dintre admiratorii tai nu vor să vadă în tine decât arhetipul omului plin de viață și dornic tot timpul sa împărtășească cu ceilalți experiențe plăcută de viață.

Așteptările celorlalți te vor presa mereu, atât timp cât ești în centrul atenției asa că, dacă ți-ai asumat acest rol, trebuie sa îl joci după anumite reguli. Altfel, totul se va prăbuși și nimic nu va reuși să te repună pe piedestalul de pe care ai căzut. Fii atent la imaginea pe care o transmiți publicului pentru că asta este ceea ce le rămâne întipărit în memorie pentru mult timp.

Revenind la injectiile cu acid hialuronic in buze, acestea se impun atunci cand simti ca buzele tale sunt foarte deshidratate. In cazul mamelor tinere, aceasta problema ar putea fi pusa pe seama alaptarii, dar nu intotdeauna aceasta este cauza.

Pentru femeile care se confrunta cu aceasta problema, detaliul il gasesti altundeva: la nivel mental. Multe dintre ele sunt speriate de asemenea interventii, mai ales dupa ce au vazut prin presa tot felul de imagini cu vedete desfigurate de interventii chirurgicale. Multe se gandesc ca o injectie cu acid hialuronic le modifica complet gura si intreaga fizionomie.

Inainte de a ajunge la aceste concluzii pripite, trebuie sa stiti ca acidul hialuronic este o substanta identic naturala. Noi toti o avem in cantitati mari la nastere si o pierdem pe masura ce imbatranim. Aceasta substanta are capacitatea de a retine apa si, in acest mod, are capacitatea de a creste elasticitatea si rezistenta diverselor structuri: piele, articulatii, cristalin, etc.

La procedura sus-amintita pot apela nu doar persoanele care isi doresc buze cu volum mai mare, ci si persoane care au buzele prost conturate, imbatranite, deshidratate sau cu riduri incipiente in jurul lor. Dupa ce se injecteaza acid hialuronic, zona se hidrateaza foarte puternic, fara sa se observe ca acolo s-a intervenit chirurgical.

In prima faza, se injecteaza o mica doza care poate fi suplimentata ulterior, la cererea pacientului.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending