Connect with us

BAZAR

Ești fan Starbucks? Cafeneaua ajunge acum și în Pipera, în complexul Novo Park

Avatar

Published

on

Starbucks România anunță deschiderea primei cafenele din Pipera. Situată în complexul Novo Park, la parterul clădirii D, cu acces din bulevardul Dimitrie Pompeiu, aceasta este prima cafenea amplasată într-o zonă exclusivă, unul din cele mai mari parcuri de birouri din capitală. Totodată, este și cea de-a opta locație pe care lanțul o deschide în București,se arată într-un comunicat emis de agenția de relații publice RAN Events.

„Deschiderea acestei cafenele Starbucks reprezintă un pas firesc și necesar pentru noi, un segment important din clienții noștri activând sau având locul de muncă în clădirile de birouri din această zonă. Amplasarea a fost gândită strategic, iar accesul spre locație este unul excelent,  din ambele artere principale din zonă: bulevardul Dimitrie Pompeiu și strada Fabrica de Glucoză”, a declarat Costin Gheorghiu, district manager Starbucks România.

Cafeneaua situată în complexul Novo Park se extinde pe o suprafață de 200 mp și include și o terasă. Locația va fi inaugurată marți, 30 septembrie 2014, începând cu ora 7 dimineața. Pe parcursul întregii zile, și nu numai, clienții vor avea parte de o serie de surprize și oferte speciale.

„Am hotărât ca primii 100 de clienți care ne vor trece pragul în ziua deschiderii să aibă parte de o surpriză inedită: câte o băutură de persoană la prețul special de 1 leu. Pentru restul clienților, orice băutură din meniu va fi la jumătate de preț până la finalul zilei, iar apoi, timp de două săptămâni, la orice băutură preparată cumpărată vom oferi încă una din partea casei.

Tot pentru ziua deschiderii am mai pregătit o serie de alte surprize, una din ele fiind un concert inedit susținut de Giulia și Xonia, care va începe la ora 18.00 și la care invităm să ia parte un număr cât mai mare de persoane”, a mai declarat Costin Gheorghiu.

Noua cafenea pune la dispoziţia clienților un sortiment complet de preparate, de la gustările şi cafeaua de dimineaţă, la sandwich-urile de la prânz şi prăjiturile de după-amiază. Cafeneaua oferă o gamă extinsă de produse ce pot fi servite la pachet sau savurate în cafenea sau terasă.

Starbucks este liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate. Prima locație a fost înființată în 1971, în Piața Pike din Seattle, iar în momentul de față totalizează peste 20.000 de locații la nivel global.

Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, odată cu deschiderea primei cafenele în Plaza România. În momentul de față există zece locații – șapte în București, una în Constanța, una în Cluj-Napoca și una în Timișoara.

Cafeneaua din Novo Park va fi a opta din București, mai existând locații în clădirea America House în Piața Victoriei și în mall-urile AFI Cotroceni, Băneasa Shopping City, București Mall, Plaza România, Promenada și Sun Plaza.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending