Connect with us

UTILE

Ești în căutarea unui spațiu comercial pentru afacerea ta? Iată ce ar trebui să ai în vedere

Published

on

Sursă foto: freepik.com

Fie că deții un magazin, o farmacie sau o cafenea, amplasarea unei astfel de afaceri reprezintă o carte de vizită în ochii clienților. 

Localizarea eficientă influențează într-o mare măsură flow-ul de clienți, productivitatea personalului și cheltuielile afacerii. Pornind de la această premisă, iată câteva aspecte de care trebuie să ții cont atunci când ești în căutare de spatii comerciale bucuresti.

1.Amplasarea spațiului comercial

Localizarea spațiului comercial este una dintre principalele priorități pe care trebuie să le ai în vedere. Aceasta trebuie aleasă în funcție de specificul afacerii tale. 

Pentru afacerile de proximitate, precum farmaciile, supermarketurile sau cafenelele, localizarea într-o zonă cu trafic ridicat este cea mai indicată. Într-o astfel de situație poți opta pentru spațiile comerciale disponibile în clădiri din cartiere de renume din București, precum One Verdi Park. Acesta, de exemplu, are avantajul de a fi situat în apropierea aeroportului și este bine deservit de facilități, precum două stații de metrou din proximitate, linii de tramvai, autobuz. De asemenea, în proximitatea complexului One Verdi Park se află Parcul Verdi, Promenada Mall, Cinema și Business Center.

Există și alte spații comerciale disponibile în cadrul portofoliului One United Properties care aduc valoare comunităților, iar afacerea ta se poate bucura de succes într-un astfel de spațiu comercial.

2. Accesul facil pentru angajați și clienți

Accesul facil este important atât pentru clienți, cât și pentru angajați. În ceea ce privește clienții, aceștia vor aprecia întotdeauna o cafenea la care pot ajunge repede și care are alte spații utile în proximitate, în detrimentul unei cafenele care se află la o distanță mare față de mijloacele de transport în comun. 

Atunci când vorbim de accesul facil pentru angajați, dacă afacerea ta are sediul în afara orașului, fără acces la metrou sau alte mijloace de transport în comun, va trebui să le pui la dispoziție angajaților un mijloc de transport plătit de companie. O altă soluție de a asigura accesul angajaților este decontarea transportului acestora, însă și această metodă presupune cheltuirea unei sume de bani deloc de neglijat pentru companie. 

Astfel, atunci când alegi spațiul comercial pentru afacerea ta, trebuie să te asiguri că acesta este poziționat cât mai avantajos, deoarece vei avea de câștigat atât din punct de vedere al accesului clienților, cât și din punct de vedere al accesului angajaților.

3. Perioada de închiriere și costul chiriei

Atunci când dorești să închiriezi un spațiu comercial trebuie să analizezi și să decizi pe ce perioadă o vei face. Chiar dacă instabilitatea economică te poate orienta spre închirierea spațiului comercial pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire, o idee mai avantajoasă poate fi închirierea pe o perioadă mai lungă, deoarece atrage după sine diverse avantaje, precum negocierea prețului chiriei.

Deși în zonele cu trafic intens și cu acces facil la mijloace de transport chiria poate să coste mai mult decât în alte zone ale orașului, nu uita că un număr mai mare de clienți poate să acopere cu ușurință diferența de preț dintre chirii. Astfel, o afacere amplasată inteligent, însă cu un cost mai ridicat al chiriei, poate să beneficieze de mai multe avantaje decât în cazul unei amplasări precare, unde traficul de potențiali clienți nu este atât de dezvoltat.

Localizarea avantajoasă poate fi un factor determinant al succesului afacerii tale, astfel că, înainte de luarea unei decizii, trebuie să acorzi atenție unor factori precum amplasarea spațiului comercial, accesul facil al clienților și al angajaților, dar și perioada de închiriere a spațiului și costul chiriei.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending