Connect with us

Life Style

Eşti pasionat de motocicletă? Dani Oţil vrea să deschidă o şcoală de enduro!

Published

on

Matinalul Dani Oţil se poate mândri cu faptul că este un promotor al vieţii sportive în România şi ori de câte ori are ocazia, prezentatorul de la Antena 1 se implică în proiecte de acest fel.

Deşi în ultima vreme are un program extrem de încărcat, având două emisiuni, una zilnică, „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi una săptămânală, „X Factor”, dar şi foarte multe evenimente, pe care le prezintă alături de colegul său, Răzvan, Dani îşi găseşte mereu timp pentru marea sa pasiune, enduro.

Şi pentru că îşi doreşte ca tinerii să aibă cât mai multe cunoştinţe în domeniu, matinalul a decis să deschidă o şcoală în acest sens.

„Lucrez la un nou proiect – o şcoală în care, împreună cu nişte sportivi de talie mondială, să învăţăm tinerii să meargă responsabil cu motocicleta. Este vorba despre o şcoală de enduro, ale cărei cursuri să se desfăşoare în pădure.

În ultima vreme le tot repet oamenilor din jurul meu, mai ales celor care au băieţi, despre importanţa unui astfel de sport, în care înveţi de mic să mergi repede şi totodată să frânezi repede. Înveţi că orice greşeală duce la un abandon, o descalificare sau la o căzătură, iar lucrurile astea îl fac pe tânăr ca atunci când ajunge adolescent, să aibă o altă relaţie cu viteza şi să îşi dorească mai puţin să epateze”, a povestit Dani Oţil.

Cu haiosul matinal, dar şi cu colegul său, Răzvan, telespectatorii se pot întâlni in fiecare dimineaţă de la ora 08:00, la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, dar şi vinerea, de la 20:30, la „X Factor”, la Antena 1.

Dani Otil

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. has

    17 octombrie 2015 at 04:59

    Doresc sa ma alatur si eu scoli pentru a invata mai multe despre enduro sunt pasionat de hard enduro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending