Etapa recall-urilor continuă la SuperStar România! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Etapa recall-urilor continuă la SuperStar România!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Săptămâna trecută a fost una dificilă pentru toți cei care au trecut de etapa audițiilor. Din cei 114 calificați doar 70 au reușit să treacă de cea de-a doua lor apariție pe scena SuperStar România. Astăzi, de la 20:30, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams îi așteaptă pe aceștia într-un maraton vocal. De această dată, concurenții își vor forma echipe de câte 5, iar jurații vor alege piesele. 

E foarte clar că locul vostru e aici. Începe partea grea”, va spune Smiley calificaților înainte ca aceștia să se pregătească pentru interpretarea din această etapă. Tot juratul le va zice și la ce ar fi bine să se concentreze: „Trebuie să lucrați împreună și să vă puneți în evidență unul pe celălalt”. 

Advertisement

În această seară, pe scenă vor urca primele 7 formații din cele 14 ale acestei etape: Power Rangers, Vega, Strangers, Plus One, Milkyway, Fusion Five și [13]. Cu multă emoție și cu un mare cumul de gânduri, aceștia vor da tot ce au mai bun pentru a-și auzi numele în calificări. „Toată energia pe care am păstrat-o, o să o dăm pe scenă”, „Vreau să vă arătăm emoția care s-a creat în acest grup” sau „suntem comete rătăcite care s-au întâlnit”, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vor spune eroii competiției înainte de a-și interpreta melodia. 

În acelaşi timp, jurații vor avea parte de o seară de excepție, iar asta le vor transmite și celor din fața lor. „E un moment demn de SuperStar”, le va spune Raluka unor concurenți, iar Smiley va completa, zicând: „M-ați captivat”. Și Carla’s se va bucura de ceea ce va vedea, lăudând unul dintre momente: „A fost o sărbătoare în sine”. 

Advertisement

Cine vor fi primii concurenți care vor mai face un pas spre marele premiu, aflăm în curând. Un lucru e sigur: au la dispoziție o singură șansă de a demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a fi #superstar. Nu ratați, de la ora 20:30, o nouă zi a recall-urilor SuperStar România! Episodul poate fi urmărit, în avans, pe platforma voyo.ro. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending