„Eu nu sunt Adrian! Eu vă iau pe toți după mine, pe toți vă distrug!”, îi va spune Ștefan Elizei luni, de la 20:30, în VLAD

0
511

După mulți ani în care a suferit, a uitat de familie, de iubire și tot ce a făcut a fost să-și calculeze planul împotriva celor care l-au trădat, Vlad ajunge să simtă gustul răzbunării. Ștefan este după gratii și trăiește momentele pe care le-a trăit și Adrian, dar oare gândul că și-a făcut, în sfârșit, dreptate, îl va liniști pe Vlad? Aflăm luni, de la 20:30, într-un nou episod.

Cei care au luptat cândva cot la cot și și-au clădit o viață împreună încep să se întoarcă, rând pe rând, unul împotriva celuilalt. Ștefan își dă seama că cineva l-a ajutat pe Vlad să-l distrugă și nu este dispus să tacă: „Eu nu sunt Adrian! Eu vă iau pe toți după mine, pe toți vă distrug!”, îi va spune acesta Elizei.

Și alianțele dintre Cezar, Delia și Vlad încep să se destrame: „Ce faci, e treaba ta. Du-te și rezolvă-ți problemele mai vechi cu prietenii tăi, fără să mai aștepti indicații de la noi”, îi va spune inginerul lui Vlad. Delia și Cezar sunt concentrați pe propriul lor război, iar toate armele rămân la Vlad. Depinde doar de el dacă le va folosi cum trebuie.

Leo nu-și găseste liniștea, Roxana află un adevăr devastator, iar Tibor și Miki construiesc o nouă poveste – toate astea luni, de la 20:30, în VLAD.

Citește și despre „Pe 1 decembrie, PRO TV spune Îndrăznește să fii lider!”.

Foto: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.