Eugenia Serban: “Maestrul Mircea Albulescu ne-a spus la primul curs: Acum, va dezbracati!

0
705

Eugenia Serban este o actrita frumoasa si talentata care poate intra in pielea oricarui personaj. Dar cand esti la inceput, proaspata studenta, si il ai profesor pe Mircea Albulescu, provocarile ti se pot parea coplesitoare.

Asa s-a confesat actrita in cadrul rubricii “Subiecte tabu”, dintr-o noua editie Distractia pe vremea mea:

”Anul I de faculatate a fost anul de acomodare. Eu am fost la clasa d-lui Albulescu. In clasa lui erau cele mai frumoase fete, avea un mod special de a aduna tot ce e mai frumos la el in clasa . Primul an a fost special. Era imediat dupa revolutie si noi nu stiam ce ne pregateste domnul Albulescu. Provocarea era celebra: “Acum va dezbracati “Pentru noi a fost un soc .Toata lumea, in loc sa se dezbrace, a inceput sa se acopere cat mai mult. Ne-a spus: aveti o proba in cadrul careia trebuie sa va acomodati unii cu altii. Sunteti foarte timorati si foarte timizi. Trebuie sa va dezbracati. Pana la urma toata lumea s-a dezbracat. Fiecare cat a vrut, unii mai putin, altii mai mult”.

Daca vreti cum a trecut Eugenia Serban de proba respectiva, urmariti sambata, de la zece seara, o noua editie Distractia pe vremea mea, la Antena 2.

Comentează aici: