14 octombrie. Revista Presei Media – Eugenia Voda doreste stoparea reclamelor privind Rosia Montana!

0
754

Eugenia Vodă solicită CNA interzicerea reclamelor pentru proiectul Roşia Montană!

Eugenia Vodă, realizatoarea emisiunii „Profesioniştii“, de la TVR, a trimis o scrisoare deschisă Consiliului Naţional al Audiovizualului, intitulată „De ce e «bun pentru România» un Lac Otrăvit, mai mare decât Monaco?“, în care cere ca reclamele proiectului minier de la Roşia Montana să nu mai fie difuzate.

Eugenia Voda tvr 1 profesionistii

Realizatoarea de interviuri de la televiziunea naţională condamnă „dezmăţul publicitar, generator de confuzie“ într-o scrisoare trimisă către CNA numită drept „plângere deschisă“.

 

 

Magnatul rus Aleksandr Lebedev devine „jurnalist de investigatii”

Un om de afaceri rus cunoscut pentru legaturile sale cu ultimul lider sovietic Mihail Gorbaciov a anuntat ca renunta la antreprenoriat in favoarea jurnalismului, relateaza RIA Novosti.

alexander_lebedev

Incepand de luni, voi deveni seful biroului de investigatii la Novaia” Gazeta, a transmis sambata Aleksandr Lebedev (foto), intr-o postare in limba engleza pe Twitter.

 

 

Numarul de utilizatori Facebook din Romania a depasit 6 milioane!

Numarul utilizatorilor retelei de socializare Facebook a ajuns, in prezent, in Romania, la 6,6 milioane, dintre care 94,13% si-au setat orasul din care provin, arata datele oficiale cuantificate de facebrands.ro, site care monitorizeaza paginile create pe Facebook in plan local.

Facebook1

Conform sursei citate, cei mai multi utilizatori ai serviciilor puse la dispozitie de catre portalul de socializare provin din Bucuresti, cu aproape 1,4 milioane persoane (22,51% din total), urmati de cei din Cluj-Napoca (240.040 persoane, 3,86%) si din Iasi (240.000 persoane, 3,86%).

 

 

În semn de preţuire pentru Olga Tudorache, TVR 2 difuzează piesa „Regina mamă”

În semn de preţuire pentru „regina teatrului românesc” – care îşi aniversează astăzi, 11 octombrie, ziua de naştere – TVR 2 difuzează spectacolul „Regina mamă”, primul din seria de premiere teatrale de televiziune pregătite de TVR pentru publicul său.

olga-tudorache_1

Spectacolul aduce în scenă două personaje, excepţional interpretate de Olga Tudorache şi Marius Bodochi: Regina, o mamă autoritară şi posesivă, şi fiul ei, Alfredo, un jurnalist ratat şi nevrotic.

 

 

DOCUMENTAR | ”Zbor deasupra pământului – Pe aripile păsărilor” la BBC!

BBC Knowledge va difuza, începând de joi, 17 octombrie, de la ora 22, seria documentară Zbor deasupra pământului care prezintă lumea dintr-o perspectivă aeriană, pe aripile păsărilor, de-a lungul a șase continente.

Earthflight: North America

Folosind camere de filmat mobile, drone și păsări dresate să zboare lângă micro-lumini, fiecare episod explorează un alt continent, iar păsările oferă o viziune narativă dramatică a călătoriei lor.

Comentează aici: