Connect with us

Germania a cucerit aseară inimile telespectatorilor, care au urmărit cel mai important meci UEFA EURO 2016TM al zilei, transmis LIVE de Pro TV! Panzerele au năvălit în poarta Ucrainei cu două goluri spectaculoase! 

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 1.9 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 22:01 – 23:50. În minutul de maximă audiență, de la 22:40, 2.4 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Germania și Ucraina. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 14.7 puncte de rating și o cotă de piață de 41.1%, următorul post clasat, KANAL D înregistrând 3.7 puncte de rating și 10.5% cotă de piață.

Nemții conduși de Joachim Low au deschis scorul în minutul 19 prin Shkodran Mustafi. Acesta a marcat cu capul după o lovitură liberă executată perfect de Kroos. La mai puțin de 10 minute distanță, Ucraina a avut poate cea mai mare ocazie a meciului: Khacheridi trimite cu capul direct spre poarta nemților, mingea fiind scoasă miraculos de Neuer!

Neuer a salvat soarta partidei și în repriza a doua. În minutul 87, aceasta a riscat acordarea unui penalty Ucrainei în momentul în care a blocat mingea după o eroare a lui Mustafi, care era să marcheze un autogol. În minutul 92, Germania a închis tabela după un contraatac, în care Ozil a centrat perfect pentru Schweinsteiger, mijlocașul lui United marcând al doilea gol al campioanei mondiale!

Diseară, de la 22:00, Pro TV transmite în direct meciul de 10 dintre Belgia și Italia!

Comentarii

comments

IN Trending