Connect with us

Premieră TV

Echipa PRO TV va transpune telespectatorii direct în inima UEFA EURO 2016

Între 10 iunie și 10 iulie, toată România vede România! UEFA EURO 2016TM se joacă pe 10 stadioane fabuloase din Franța. PRO TV va difuza în fiecare zi meciul de 10, cel mai bun joc al zilei, care în majoritatea zilelor va începe la ora 22:00!

La 8 ani de la ultima calificare a României la un campionat european de fotbal, telespectatorii vor trăi din nou cele mai mari emoții, cu cea mai urmărită națională a țării! Pentru a transpune telespectatorii direct în inima uneia dintre cele mai importante și prestigioase competiții ale anului, PRO TV trimite în Franța cea mai buna echipă de jurnaliști sportivi

Foto Credit: PRO TV
Avatar

Published

on

Între 10 iunie și 10 iulie, toată România vede România! UEFA EURO 2016TM se joacă pe 10 stadioane fabuloase din Franța. PRO TV va difuza în fiecare zi meciul de 10, cel mai bun joc al zilei, care în majoritatea zilelor va începe la ora 22:00! 

La 8 ani de la ultima calificare a României la un campionat european de fotbal, telespectatorii vor trăi din nou cele mai mari emoții, cu cea mai urmărită națională a țării! Pentru a transpune telespectatorii direct în inima uneia dintre cele mai importante și prestigioase competiții ale anului, PRO TV trimite în Franța cea mai buna echipă de jurnaliști sportivi!

„Avem marele câștig de a participa la UEFA EURO 2016TM, unde vom juca alături de cele mai puternice echipe ale Europei! Vor fi 20 de mii de români în tribune și câteva milioane în fața televizoarelor. PRO TV va fi în Franța, la fața locului, în inima acestui fenomen fotbalistic uriaș, pentru  a transmite telespectatorilor bucuria, emoția și restul trăirilor frumoase ale fotbalului european. Bucurați-vă de fotbal!”, a declarat Costi Mocanu.

Ediția cu numărul 15 a campionatului european de fotbal aduce o noutate absolută: 24 de echipe, împărțite în 6 grupe, față de 16 echipe câte se regăseau în formatul precedent. Costi Mocanu, Felix Drăghici, Mihai Mironică și Ion Alexandru vor asigura comentariul meciurilor celor mai bune 24 de națiuni din Europa! Lor li se alătură Ortansa Cazacu și Lucian Lipovan, reporterii speciali ai PRO TV care vor aduce telespectatorilor, direct din Franța, toate detaliile competiției.

În fiecare seară, Ioana Cosma și Vadim Vâjeu vor aduce informații și statistici relevante despre naționala României, echipe, jucători și parcursul competițional, dar și despre suporteri!

Vineri 10 iunie, miercuri 15 iunie și duminică 19 iunie sărbătorim împreună Ziua Naționalei! Sunt trei zile speciale, când Romania întâlnește Franța, Elveția și Albania. Toate acestea vor fi marcate de PRO TV cu un program special, cu transmisiuni direct de pe stadioanele unde românii vor încerca să se ridice la înălțimea speranțelor investite in ei.

La PRO TV se pot vedea cele mai importante 23 de meciuri ale UEFA EURO 2016TM, incluzând toate meciurile României!

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending