Connect with us

A-Z NEWS

Europa FM a demarat campania ,,Afară cu porcii din ţară!”

Published

on

Reclame

Începând cu 7 decembrie, timp de două săptămâni, la Europa FM se desfăşoară campania de atitudine: „Afară cu porcii din ţară!”. Expunerea excesivă la porci şi porcismele aferente dăunează grav sănătăţii individuale! Nu mai vorbim de cea a naţiunii.

,,Afară cu porcii din ţară!” este o campanie iniţiată de Europa FM pentru însănătoşirea naţiunii şi are un dublu obiectiv. Primul propune sancţionarea tuturor „porcilor” din ţară, cât şi a „porcilor” din jurul nostru.
Prin această campanie, Europa FM doreşte să promoveze un stil alimentar sănătos şi să tragă un semnal de alarmă legat de efectele consumului excesiv de carne porc care poate duce la infarct miocardic, îmbătrânire prematură, atac cerebral, îngroşarea pereţilor vaselor de sânge sau afecţiuni hepatice.

Toţi ascultătorii Europa FM pot trimite un SMS la 0728.111.222, număr cu tarif normal în care să exprime încă un motiv pentru care porcii trebuie daţi afară din ţară. Cei mai norocoşi militanţi anti-porc vor câştiga câte un curcan pentru masa de Crăciun.

În luna Decembrie, Europa FM aminteşte românilor că un consum excesiv de porc duce la creşterea colesterolului şi sporeste numărul înjuriilor în trafic şi că pentru o ţară sănătoasă, porcii trebuie puşi pe fugă cel puţin 30 de minute în fiecare zi!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending