Connect with us

A-Z NEWS

Europa Fm si Sos Satele Copiilor lupta pentru a salva copilaria

Published

on

Reclame

Pe 2 aprilie, în Vinerea Mare, Europa FM demonstrează încă o dată că este de partea ta şi, împreună cu SOS Satele Copiilor, lansează campania socială „SOS! Copilăria”. Această campanie îşi propune să ajute copii dezavantajaţi din fiecare regiune a ţării, prin atragerea de fonduri prin SMS.

Conform unei analize efectuate de SOS Satele Copiilor România, 350.000 de copii trăiesc sub limita sărăciei. Aproximativ 77.000 de copii sunt lipsiţi de îngrijire părintească, iar 25.000 dintre aceştia sunt lăsaţi în grija familiilor extinse.

Proiectul realizat de Europa FM şi SOS Satele Copiilor debutează cu primul maraton radio caritabil din România, care va avea loc vineri, 2 aprilie. Milioane de români care vor să ajute copiii din România să beneficieze de dreptul la o familie iubitoare şi dezvoltarea într-un mediu plin de dragoste, respect şi siguranţă., o pot face trimiţând SMS la 877* şi donând 2 euro.

Vineri, începând cu „Deşteptarea”, ascultătorii Europa FM vor afla de la Monica Anghel şi Bogdan Miu detalii despre această campanie, despre viaţa comunităţii din SOS Satele Copiilor şi statistici despre problemele cu care se confruntă copii din România şi cum le putem sări în ajutor. Informaţiile vor continua să curgă pe tot parcursul zilei, când DJ-ii şi echipa de Ştiri Europa FM vă vor ţine la curent cu sumele adunate prin SMS.

Campania „SOS! Copilăria” se va desfăşura în perioada 2 – 30 aprilie 2010, timp în care oamenii pot da în continuare SMS-uri la 877.

„Prin această campanie, Europa FM adoptă încă o dată o atitudine pro activă pentru rezolvarea problemelor cu caracter social. Am făcut acest proiect împreună cu SOS Satele Copiilor pentru că ne încăpăţânăm să ne luptăm pentru ca un număr cât mai mare de copii să zâmbească zi de zi. Se zice ca un om care a avut o copilărie fericită înfruntă cu mai mare uşurinţă obstacolele vieţii şi prin acest maraton facem tot ce putem pentru a lua de pe umerii micuţilor o parte din greutăţile venite prea devreme peste ei”- Marius Furdui, Director Adjunct Europa FM

„Suntem fericiţi să avem din nou alături Europa FM, într-un proiect social atât de important. Copiii fără îngrijire părintească sau în risc de a o pierde au mare nevoie de noi toţi pentru a avea o copilărie fericită. Sperăm ca şi anul acesta să le readucem acestora zâmbetul pe buze”,  Lucreţia Moldoveanu, Director Executiv, SOS Satele Copiilor.

Printre vedetele care susţin această campanie se numără Cristi Chivu (Ambasador SOS Satele Copiilor), Angela Gheorghiu, Ilie Năstase, Sorana Cârstea, Bogdan Lobonţ, Ciprian Marica, Dana Nălbaru (Ambasador SOS Satele Copiilor), Dan Petrescu, Miţă de la Bere Gratis, Flavius Buzilă (Hara) şi alţii.

*Puteţi dona 2 Euro prin trimiterea unui SMS la numărul 877 în reţeaua Vodafone, Orange şi Cosmote în perioada 1 – 30 aprilie. Servicii oferite gratuit de Vodafone, Orange şi Cosmote. Nu se percepe TVA.

Despre Asociaţia SOS Satele Copiilor

SOS Satele Copiilor România oferă o familie socială copiilor ajunşi în dificultate, îi ajută să îşi clădească singuri un viitor şi contribuie la dezvoltarea comunităţilor în care ei trăiesc. SOS Satele Copiilor România derulează 14 proiecte sociale, în cadrul cărora sunt ocrotiţi peste 900 de copii şi tineri în mediul familial şi susţine anual peste 18.000 de beneficiari. SOS Satele Copiilor România – înfiinţată în 1990, este o asociaţie non-guvernamentală, membră a SOS Kinderdorf Internaţional (Austria).

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending