Connect with us

Life Style

Eurovision 2009

Published

on

Reclame

Concursul Eurovision 2009 debuteaza in premiera la TVR 1 cu Selectia Nationala impartita in doua semifinale si o finala. Mai exact pe data de 27 şi 29 ianuarie vor avea loc semifinalele, iar marea finală va avea loc pe data de 31 ianuarie.
Anul acesta concursul international va avea loc la Moscova datorita succesului interpretului rus, Dima Bilan care a reusit in 2008 la Belgrad sa se claseze pe primul loc.

Eurovision Song Contest este un concurs muzical pe plan European care este transimis in pe plan mondial si care se bucura anual de peste 500 de milioane de telespectatori in toata lumea !
TVR 1 transmite Eurovisionul din anul 1996 atunci cand Romania a participat pentru prima data. De asemenea in tara noastra concursul Eurovision da nastere de artisti care reusesc sa se faca cunoscute datorita acestui concurs participand la Slectia Nationala organizata de TVR.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vE8DFkoDUjs]

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending