Connect with us

A-Z NEWS

Eurovision 2011, Semifinala II live de la Dusseldorf, in direct pe Radar de Media

Published

on

Incepand cu ora 22, Radar de Media va transmite in direct concursul Eurovision , a doua Semifinala live de la Dusseldorf.

Vezi finala Eurovision in direct! Click aici

Romania s-a calificat in marea finala Eurovision 2011


Joi, 12 mai, de la ora 22.00, TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional vor transmite în direct a doua semifinală Eurovision, în care România va fi cea de-a 14 țară care va intra în concurs.

A doua Semifinală Eurovision 2011 (live text) (comentaţi aici!)

Cele 19 ţări care vor evolua joi, în cea de-a doua semifinală, sunt, în ordinea intrării în concurs: Bosnia şi Herţegovina, Austria, Olanda, Belgia, Slovacia, Ucraina, Republica Moldova, Suedia, Cipru, Bulgaria, Macedonia, Israel, Slovenia, România, Estonia, Belarus, Letonia, Danemarca şi Irlanda. Acestea vor fi ţările care vor vota pentru România în 12 mai, la care se adaugă şi trei dintre cele cinci finaliste: Italia, Germania şi Franţa.

Românii din țară nu vor avea dreptul să voteze trupa Hotel FM, în schimb românii din celelalte țări care participă în concursul de joi vor putea să voteze piesa noastră, urmărind transmisiunea postului televiziunii publice din țara în care se află. Liniile de televot vor fi deschise odată cu primul cântec din concurs şi se vor închide la aproximativ 15 minute după ultima piesă.


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending