Connect with us

Eurovision

Eurovision 2012: Mircea Radu, îndrăgit şi în Albania

Published

on

Reclame

Rona Nishliu, reprezentanta Albaniei la Eurovision, a vrut  să-l cunoască, în timpul vizitei sale în România, pe Mircea Radu, prezentatorul Jurnalului TVR 1 de la 7 fără 7. Cum Mircea Radu şi-a făcut un renume de cuceritor nu doar în România, ci şi în afară, albaneza s-a grăbit să termine interviurile pe care le avea programate cu presa românească pentru a găsi timp să facă o vizită în redacţia ştirilor TVR şi să se întâlnească acolo cu Mircea Radu.

Spre surprinderea ei, Mircea Radu a fost cel care a întâmpinat-o şi i-a făcut un tur de onoare prin studiourile TVR, redacţia de ştiri şi apoi i-a ţinut companie la o cafea. Aşa a aflat de la Rona Nishliu că ea este convinsă că România va da lovitura cu Mandinga şi Zaleilah, piesa având toate şansele să fie un hit internaţional în această vară, dar şi să se claseze pe loc bun la Eurovision, care va avea loc în mai la Baku.

Rona a mărturisit la sfârşitul întâlnirii cu Mircea Radu că nu se aştepta să găsească un prezentator de ştiri atât de glumeţ şi simpatic, ea fiind obişnuită cu cei din Albania, recunoscuţi pentru sobrietatea lor chiar şi atunci când nu e cazul. „Este foarte glumeţ şi deschis Mircea Radu. Pare un prezentator incredibil de bun şi sunt sigură că şi jurnalul vostru este la fel. Îmi pare rău că voi fi în avion diseară la 7 fără 7, dar poate vă prind pe net.”, a spus reprezentata Albaniei la Eurovision.

Din 15 martie, Mircea Radu prezintă Jurnalul TVR, principala emisiune informativă a săptămânii, difuzată la TVR 1 şi TVR INFO, cu începere de la ora 7 fără 7, seara. Cu o nouă identitate vizuală şi de conţinut, Jurnalul TVR aduce de acum telespectatorilor două ore de ştiri şi dezbateri, un decor nou, o nouă grafică şi un concept editorial adaptate dorinţelor telespectatorilor.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending