Connect with us

BAZAR

EUROVISION 2015 Călin Goia, pe scenă alături de Conchita Wurst, Dana International, Loreen şi Jedward

Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Solistul trupei Voltaj se numără printre cei 10 concurenţi Eurovision 2015 invitaţi la balul caritabil anual „Life Ball” din Viena, unul dintre cele mai importante din lume. Charlize Theron, Paula Abdul, Mary J. Blige şi Elton John şi-au anunţat prezenţa

Extravaganţă, glamour, momente artistice speciale şi discursuri emoţionante – sunt cuvintele de ordine pentru evenimentul caritabil „Life Ball”, ce va fi găzduit în Primăria Vienei sâmbătă seară. Este una dintre cele mai importante manifestări din lume dedicate luptei împotriva SIDA. Călin Goia se numără printre cei doar 10 artişti concurenţi la Eurovision care au fost invitaţi să participe la acest bal exclusivist.

Solistul trupei Voltaj va urca pe scena „Life Ball” din Viena alături de două dintre cei mai sonore nume lansate de Eurovision: Conchita Wurst şi Dana International. Împreună, ei vor interpreta nu mai puţin celebra piesă „Waterloo”, cu care ABBA câştiga cel mai important copncurs muzical european în 1974.

Laureen şi trupa Jedward sunt alţi artişti care s-au remarcat la Eurovision şi care vor cânta în cadrul elitistului eveniment. Printre cei care au confirmat deja prezenţa la „Life Ball” se numără actriţa Charlize Theron, Paula Abdul, Mary J. Blige, iar Elton John, a cărui fundaţie „Elton John AIDS Foundation” este parteneră a fundaţiei organizatoare „AIDS Life”, şi-a anunţat şi el intenţia de a participa. Spectacolul va fi proiectat pentru publicul larg pe ecrane, în piaţa din faţa Primăriei vieneze.

„E cel mai important eveniment de caritate din sud-estul Europei, cu o tradiţie de 23 de ani. Anul acesta, avem un golden dress code, în memoria lui Gustav Klimt, unul dintre cei mai mari artişti ai Austriei. Este onorant să fim printre delegaţiile ai căror reprezentanţi au fost aleşi să interpreteze cel mai mare hit lansat de Eurovision de a lungul istoriei sale”, dezvăluie Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision, cea care îl va însoţi, de altfel, pe Călin Goia la eveniment.

Voltaj in aeroport- eurovision 2015

Foto Credit: TVR

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending