Connect with us

Eurovision

Ovidiu Anton, turneu de promovare în Europa

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Melodia Moment Of Silence cu care Ovidiu Anton ne reprezintă la Eurovision 2016 va putea fi ascultată live pe scenele de la Londra, Amsterdam şi Bruxelles în această primăvară. Înaintea finalei din mai de la Stockholm, reprezentantul României la concursul cântecului european din acest an va participa la câteva evenimente destinate promovării melodiilor şi artiştilor care vor concura la Eurovision 2016.

„Abia aştept întâlnirea cu fanii Eurovision din străinătate. Mesajul piesei Moment of Silence este mai actual decât oricând – puterea oamenilor stă în solidaritate, în capacitatea de a înfrunta uniţi greutăţile – iar concertele sunt un bun prilej de a duce acest gând în inima publicului din Europa”, a declarat Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision 2016.

Primul eveniment, Eurovision In Concert, va avea loc la Amsterdam, pe 9 aprilie. 18 dintre artiştii finalişti şi-au confirmat până în acest moment participarea la concertul de la Amsterdam. Ovidiu Anton este de asemenea încântat să facă melodia lui cunoscută publicului european şi va fi prezent la Eurovision In Concert, unde va interpreta live Moment of Silence.

London Eurovision Party este al doilea concert de promovare a finaliştilor Eurovision la care Ovidiu Anton va participa în 17 aprilie. Desfăşurat la Café de Paris în Londra, un glamuros şi exclusivist club londonez din West End, London Eurovision Party ajunge anul acesta la ediţia cu numărul 9, fiind unul dintre cele mai aşteptate evenimente de către fanii Eurovision. Pe lângă momentele concurenţilor Eurovision, organizatorii anunţă şi invitaţi speciali la evenimentul de la Londra.

Şi tot în următoarea perioadă, Ovidiu Anton va duce Moment Of Silence la Primăvara românească, de la Bruxelles, un eveniment al comunităţii româneşti din capitala belgiană. Datele urmează să fie confirmate ulterior.

„Ne-am dorit mult ca anul acesta să reluăm tradiţia participării la aceste concerte, să reuşim să-i asigurăm reprezentantului nostru o promovare internaţională. Organizatorii asigură cazarea în cele trei oraşe, iar printr-un parteneriat cu o agenţie de turism am reuşit să acoperim şi cheltuielile de transport. Sunt două aspecte importante, dat fiind situaţia financiară deosebit de dificilă prin care trece Televiziunea Română”, a declarat Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României la Stockholm.

 

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending