Connect with us

Eurovision

VIDEO EUROVISION 2016: Cine sunt participanţii care se vor lupta la Stockholm, în cel mai mare show de televiziune – Partea I

EUROVISION 2016: În fiecare primăvară, după jumătatea lui martie, în lumea Eurovision se nasc primele concluzii, primele predicţii şi primele controverse legate de concurs. Săptămâna trecută, în capitala Suediei a avut loc întâlnirea şefilor delegaţiilor, unde s-a pus problema show-ului şi a tematicii concursului. În zilele următoare vom putea avea lista completă a finaliştilor şi semifinaliştilor care vor performa în mai în faţa a 16 mii de persoane şi a sutelor de milioane de telespectatori din peste 120 de tari.

Published

on

Foto Credit: Eurovision.TV
Prev1 of 8
 

În fiecare primăvară, după jumătatea lui martie, în lumea Eurovision se nasc primele concluzii, primele predicţii şi primele controverse legate de concurs. Săptămâna trecută, în capitala Suediei a avut loc întâlnirea şefilor delegaţiilor, unde s-a pus problema show-ului şi a tematicii concursului. În zilele următoare vom putea avea lista completă a finaliştilor şi semifinaliştilor care vor performa în mai în faţa a 16 mii de persoane şi a sutelor de milioane de telespectatori din peste 120 de tari. 

În următorul articol voi face o scurtă prezentare a pieselor şi voi vorbi despre şansele de calificare pe care le au însoţite de linkuri unde le puteţi asculta pe fiecare.  

Albania

Albania a fost prima ţară care şi-a selectat piesa pentru concursul din Suedia. Eneda Tarifa este blonda norocoasă pe care mizează anul acesta albanezii şi care, spera ei, le va aduce un loc mai bun decât le-a adus anul trecut Elhaida Dani. Ca sound, cântecul lor este mediocru şi sunt sceptic în privinţa şanselor de calificare.

Armenia

Hey, it’s me!
Nu. Nu este Adele, fata asta a fost aleasă să reprezinte Armenia. Piesa ei electro orientală parcă a fost făurita de zei. Pe numele ei de faţă, Iveta spera să cucerească publicul european. Dacă mai ajusteaza`putin partea statică dinaintea refrenului, tărâmul rodiilor nu va avea nici anul acesta probleme de calificare.

 

Australia

Tărâmul făgăduinţei proaspăt debutat la Eurovision, Australia ne dă sperata ca şi o ţară/continent aflat în emisfera sudică ar putea câştiga. Casele de pariuri o situează pe simpatică asiatică, Dami Im, pe locul 4 la momentul de faţă. Piesa sună bine, este puternică şi sensibilă. Verifică şi tu aici

Prev1 of 8

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending