Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Alma și „Requiem” pentru Franța!

Published

on

Paris, Franța- După succesul lui Amir de anul trecut, Alma a fost selectată intern să reprezinte statul francez anul acesta cu melodia „Requiem”. 

 

Despre Alma:

Alma s-a născut la Lyon, Franța, pe 27 septembrie 1988 și este cântăreață și compozitoare. Încă din copilărie a început să cânte la pian. La 16 ani, familia s-a mutat la Miami. După experiența în liceele americane, Alma a decis să se întoarcă singură în Franța pentru a studia managementul în Lille. A terminat studiile în 2011 și a mers în Sao Paolo, unde a petrecut mai mult de un an în într-un schimb de studenți învățând portugheza. Anul trecut a fost contactată să reprezinte Franța la Eurovision 2017. Se va descurca?

 

 

Franța în Eurovisio Song Contest:

Franța are o istorie eurovisionistică bogată, participând încă de la prima ediție din 1956. Este unul dintre cele cinci state cu statutul de „Big Five”, fiind prezentă în fiecare finală. Are la activ 5 victorii, însă ultima a avut loc în 1977. Cea mai slabă clasare a fost ultimul loc în 2014. Anul trecut, Amir Hadad s-a clasat pe locul al 6-lea. Va reuși Alma să-i bată recordul și să intre în top 5?

 

Foto Credit: eurovisionworld.com

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending