Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Anja – o australiancă pentru Danemarca!

Published

on

Încă o zi, încă un stat prezentat în rubrica Eurovision. Astăzi terminăm statele Nordice cu Danemarca, ce a ales-o ca reprezentantă pe frumoasa Anja. Ea a câștigat în luna martie Dansk Melodi Grand Prix cu melodia „Where I Am”, o baladă puternică, construită exact pe tiparele Eurovision. 

 

Anja are 21 de ani și este născută și crescută în Australia din părinți danezi, iar majoritatea rudelor trăiesc în Danemarca. În 2014 ea a câștigat cel de-al treilea sezon Vocea Australiei. Dorind să-și extindă cariera, Anja a țintit direct către Eurovision, fapt care a adus-o înapoi în Danemarca.

 

La petrecerea Israel Calling de săptămâa trecută, Anja a avut una dintre cele mai bune performanțe live și se putea simți emoția și mândria de a-și reprezenta țara.

 

Despre Danemarca în Eurovision Song Contest:

Danemarca a debutat  în 1957, având 45 de apariții în concurs, dintre care 41 de finale. Cel mai bun rezultat până acum a fost locul 1 de trei ori, în 1963, 2000 și 2013, iar cel mai slab a fost ultimul loc în 2002. În 2013, Emmelie de Forest a făcut istorie cu piesa „Only Teardrops”, care a adus cel mai mare punctaj al Danemarcei și au găzduit competiția la Copenhaga în 2014 fiind una dintre cele mai bune ediții organizate până acum.

 

Ascultă aici cele mai bune 10 piese trimise de Danemarca la Eurovision:

 

Foto Credit: SBS

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending