Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Demy și „This is love” pentru Grecia!

Published

on

RADAR DE MEDIA continuă prezentarea pieselor din cadrul Eurovision 2017 cu o țară pe care o iubim. Este vorba despre Grecia, care va fi reprezentată în mai de Demy. Ea a fost selectată intern de ERT, televiziunea greacă și piesa a fost aleasă de către public printr-un show televizat.

 

Pasiunea lui Demy pentru muzică a pornit la vârsta de cinci ani, odată cu primele lecții de pian. Nu se rezumă la pop și cântă frecvent jazz, rock sau RnB. Printre echipa de compozitori ai piesei este și Dimitris Kontopoulos, compozzitor al piesei Belarusului în 2007, în 2008 cu Ucraina, în 2009 cu Grecia, în 2013 cu Azerbaijan, iar în 2014 și 2016 cu piesele Rusiei. Toate acestea au avut rezultate bune sau excepționale clasându-se printre primele 3 la televot.

 

Ascultă aici piesa Greciei:

 

Grecia la Eurovision:

Din 37 de participări, Grecia a ratat o singură finală în anul 2016. Grecia a câștigat concursul o singură dată, în 2005, cu Helena Paparizou și monster hitul „My number one”. În 2001, 2004 și 2008, Grecia a reușit să ia de asemenea, bronzul. Cea mai proastă plasare este locul 16 în semifinala de anul trecut. Ultima clasare în top 10 a fost în 2013, la Malmo. Va reuși Demy să ducă Eurovisionul la Atena după 12 ani?

 

 

Ai aici un clip cu cele mai bune piese din Grecia:

 

Foto Credit: news.gtp.gr

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending