Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Dihaj cântă „Skeletons” pentru Azerbaijan

Published

on

Ziua a șasea ne aduce în vizor o piesă fresh, fresh, fresh din cel mai estic oraș gazdă al concursului, Baku. Azerii au optat anul acesta pentru o selecție internă, iar acum câteva minute a apărut și piesa pe care o vor prezenta în prima semifinală din Kiev.

Dihaj se numește artista desemnată de Itv (televiziunea azeră) pentru a reprezenta națiunea la Eurovision 2017, iar piesa ei, „Skeletons” este una modernă cu un sound foarte plăcut! 

 

După ce a terminat Academia de muzică din Baku, în 2010, Dihaj a continuat cu Institutul de muzică contemporană la Londra. Între timp, în Londra, Dihaj s-a implicat mult în muzica underground și industria muzicală cântând în grupul Looper & Mancus.

 

Piesa Azerbaijanului:

 

Azerbaijan la Eurovision:

Azerbaijanul este una dintre națiunile de succes în cadrul Eurovision Song Contest. În 2008, au debutat și s-au clasat direct în top 10. La Moscova, în 2009, Europa dansa pe ritmurile orientale ale lui Arash, clasat și el în top 3. În 2011 Ell și Nikki obțineau în Germania trofeul. Până în 2013, azerii au obținut 5 clasări în top 5 în 6 ani de participare. După 2014 însă, nu au mai reușit să intre în top 10, dar sunt unul dintre cele 4 state care nu au ratat niciodată calificarea în finală. Ce credeți? Va reuși Dihaj să aducă statul Azer înapoi în top 5?

 

Aici vezi cele mai bune clasări ale Azerbaijanului în Eurovision:

 

Foto Credit: Eurovision.Tv

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending