Connect with us

BAZAR

EUROVISION 2017: Isaiah va interpreta „Don’t Come Easy” pentru Australia

Published

on

Melbourne, Australia. Isaiah este alesul SBS pentru Eurovission 2017 cu piesa „Don’t Come Easy”. El are doar 17 ani și este unul dintre cei mai tineri participanți din acest an.

 

Despre Isaiah:

Cu o populație de doar 5000 de locuitori, Moama, o suburbie a orașului Melbourne este ultimul loc în care te aștepți să găsești un superstar. El a câștigat X Factor Australia și și-a lansat albumul de debut, „It’s Gotta Be You”, care a ajuns în toată lumea. Piesa lui este scrisă de echipa de compozitori ce au creat anul trecut câștigătoarea juriului, „Sound of silence” a lui Dami Im. Isaiah vine dintr-o familie numeroasă cu 11 frați și surori și se descrie ca o fire sportivă. De ce este Eurovison important pentru el?

 

Este cea mai mare scenă din lume. Este o onare imensă ca un adolescent indigen să-mi reprezint țara, Australia și să fiu sursă de inspirație pentru tinerii din Australia și din lumea întreagă. Nu contează cât de tânăr ești sau de unde vii când ai un vis. Este totodată important că e un concurs foarte unit și e incredibil că suntem toți împreună sărbătorind cu plăcere muzica în toată lumea.

 

Vezi aici piesa Australiei și spune-ne părera ta în secțiunea de comentarii. Totodată, dacă vrei să afli mai multe despre țările concurente accesează rubrica Magazin și Eurovision și vei găsi informații depre piesele participante.

 

 

Australia la Eurovision: 

În 2015, la Viena s-au împlinit 60 de ani de Eurovision Song Contest. Finala din acel an ne-a adus o surpriză aducând în premieră statul Australian. Australienii sunt fani ai concursului difuzând concursul de peste 20 de ani, iar parteneriatul cu EBU (Uniunea Europeană de Radio și Televziune) le-a dat acestora șansa să ia parte la concurs. Deși au existat câteva tensiuni în privința participării Australiei la Eurovision fiind stat non-european, există numeroase state non-europene care au luat parte la concurs în decursul timpului. Libanul, Marocul, Israelul, Armenia, Georgia și Azerbaijan au apărut toate în concurs în ultimii ani. În anul de debut Australia a atins top 5-ul, iar anul trecut, la Stockholm au fost aproape de victorie, balada emoționantă a lui Dami Im fiind favorita juraților internaționali. Putem spune că statul Australian este cel mai de succes stat care a luat parte la festival vreodată datorită celor două clasări. Credeți că echipa lui Dami a conceput o piesă și mai bună anul acesta?

 

Foto Credit: SBS

VIDEO A lăsat juriul cu gura căscată de la primele note ale piesei. Iată pentru cine s-a bătut Andra şi Inna la VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending