Connect with us

Eurovision

Eurovision 2017: Jana Burčeska va reduce Macedonia la gloria de altădată!

Published

on

RADAR DE MEDIA continuă prezentarea statelor participante la Eurovision 2017 cu Fosta republică Iugoslavă Macedonia, care revine anul acesta cu o piesă foarte bună, „Dance Alone”.

 

Jana și-a cunoscut faima în 2011 când a participat la primul și singurul sezon Idol din Macedonia. De atunci, Jana s-a implicat foarte mult în evenimente care îi aajută pe oamenii dezavntajați. Este ambasador UNICEF care promovează școlile fără violență. A încercat prima dată la Skopje Fest, selecția Națională din Macedonia, în 2012 și a captat atenția publicului cu frumusețea și rafinamentul său. A mai încercat în 2013 și 2015, dar nu a fost aleasă să reprezinte Macedonia. Când a fost selectată pentru Kiev, Jana a spus:

 

Inima mea a stat în loc în acel moment și încă de atunci nu mă mai pot opri din zâmbit.

Macedonia la Eurovision:

Țara a debutat în 1996 și are la activ 15 participări. După anul 2008, Macedonia a prins o singură dată finala, în 2012, la Baku. când Kaliopi a devastat vocal toți concurenții cu ambitusul său enorm, plasându-se pe 13. Ce părere aveți? Va ajunge Jana în top 10? Mergem poate la Skopje anul viitor? Spune-ți părerea în secțiunea noastră de comentarii.

 

Foto Credit: ESCdaily.com

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending