Connect with us

BAZAR

EUROVISION 2017: Kasia Moś și „Flashlight” pentru Polonia

Published

on

Următoarea țară pe care o vom prezenta în cadrul Eurovision 2017 este Polonia. Selecția Națională poloneză a fost una puternică, aș putea spune, iar norocoasa care a primit biletul către Kiev se numește Kasia Moś, cu balada ei, „Flashlight”. Ea va deveni cel de-al 20-lea artist care reprezintă statul polonez în cadrul celui mai important eveniment non sportiv din lume. 

 

Despre Kasia:

Kasia s-a născut într-o familie de muzicieni și a studiat muzica încă din școala generală. În 2015 și-a realizat primul album „Inapiration”, în care a scris majoritatea cântecelor. A cântat, de asemenea în majoritatea festivalurilor muzicale din Polonia și a participat în 2016 la Selecția Națională poloneză cu piesa „Addiction”. A fost aleasă câștigător printr-un sistem 50%juriu, 50% televoting.

 

Polonia în Eurovisin Song Contest:

Polonia și-a făcut debutul în 1994, odată cu România, terminând pe locul al doilea, rezultat care rămâne cea mai bună poziție a polonezilor până azi. Din 2014, Polonia s-a calificat în fiecare an, iar Michał Szpak, a terminat anul trecut pe poziția a 8-a fiind surpriza serii cu locul a 3-lea în preferințele publicului european. Poți asculta aici balada cu care Michał a sensibilizat anul trecut milioane de oameni.

 

Foto Credit: muzyka.interia.pl

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending