Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Koit Toome și Laura pentru Estonia!

Published

on

Cel de-al treilea stat pe care-l vom prezenta în cadrul Eurovision 2017 este Estonia. Zece piese au luat parte săptămâna trecută la finala națională din statul baltic și publicul și-a spus cuvântul.Norocoșii se numesc Koit Toome și Laura, iar ei vor reprezenta Estonia cu o baladă foarte păcută numită „Verona”.

 

Kooit Tome a debutat ca membru al trupei Code One. A reprezentat Estonia în anul 1998, unde s-a clasat pe poziția a 12-a. Și Laura a participat la Eurovision în 2005 alături de trupa Suntribe. Va fi de bun augur reîntoarcerea ei la Kiev?

 

Vezi aici prestația celor doi din finala națională

 

Estonia în Eurovision

Estonia a debutat la Eurovision în 1994. În primii ani, s-a bucurat de un real succes ocupând poziții în top 10 în 6 din 7 ani. În 2001 au câștigat întreaga competiție, iar în 2002 au ocupat locul 3.  După ce au ratat calificarea între 2004 și 2008, estonienii s-au hotărât să creeze o selecție națională și așa a apărut Eesti Laul. Selecția a funcționat, iar în 2009 se clasau pentru prima dată în top 10 după 7 ani.

Vezi aici cele mai bune 10 clasări ale Estoniei la Eurovision Song Contest!

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC ! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending